Select Page

OBUKA ZA IZVOĐENJE USLUGE KLASIČNE MASAŽE

Zanimanje koje kada naučite nikada ne možete biti nezaposleni. Razmšljajte pametno!

Akreditovan kod Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja rešenjem broj: 022-05-00227/2019-03, 20.02.2020.

se održava u:

Beogradu klikni za informacije

Novom Sadu klikni za informacije

Nišu klikni za informacije

Kragujevcu klikni za informacije

Vršcu klikni za informacije

Čačku klikni za informaciije

Bijeljini klikni za informacije

Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” nudi najkompletniju obuku za sve one koji žele da se profesionalno bave masažom.

Kurs za profesionalnog masera ozvaničen je pozitivnim mišljenjem od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/15.

Kompletan Kurs za profesionalnog masera zasniva se na praktičnoj obuci, u malim grupama polaznika uz stručno mentorstvo. Nastavu vode dva profesora i to doktor nauka i diplomirani wellness i spa terapeut. Bez obzira na praktični pristup obuke, polaznici dobijaju svo potrebno teorijsko znanje, o osnovama anatomije, fiziologije, patologije i samim tretmanima, dakle sve što je potrebno za uspešno bavljenje ovom profesijom.

Aromaterapeutski preparati, oprema i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbeđeni. Svaki polaznik Akademije stiče pravo na trajan popust pri kupovini proizvoda za usluge masaže kao i trajan popust na celokupni potreban asortiman za opremanje vlastitog salona ili salona gde namerava da se zaposli. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” takođe pomaže pri zapošljavanju svojih svršenih polaznika i direktno posreduje između polaznika i poslodavaca, besplatno.

Ovaj kurs se sastoji od 40 sati teorijskog dela i 270 sati praktičnog dela.

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Estetičar-Kozmetičar ili Wellness i Spa terapeut, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Akademski kurs obuhvata 310 š.časova, a plan obuke obuhvata:

Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

– Istorija masaže

– Osnovi dermatologije

– Anatomija i fiziologija velikih mišićnih grupa

– Sredstva za izvođenje masaže

– Preparati za masažu

– Podela masaže

– Kontraindikacije

– Vrste pokreta u masaži

– Relaks masaža

– Parcijalna masaža

– Odnos terapeut-klijent

Pogledajte datum početka i raspored održavanja kursa