Select Page

RUSKI VOLUMEN NADOGRADNJE TREPAVICA - AKADEMSKI KURS - USA

Ruski volumen kurs nadogradnje trepavica

Ruski volumen kurs nadogradnje trepavica. Poslednjih godinu-dve nastala je prava pomama za nadogranjom trepavica. Ovaj tretman omogućio je ženama da danonoćno budu lepe i sređene. Naime, oči izgledaju kao da se na njima nalazi maskara, a ne nalazi se.

Ruski volumen kurs nadogradnje trepavica

Novost u ponudi su trepavice kojima se postiže zavodljiv pogled ruskim volumenom trepavica. Osim što su volumenske, trepavice daju prirodan izgled i daju gustoću vašim trepavicama, te popunjavaju mesta gde su prirodne vidljivo slabe ili ih nema.

Ruskim volumenom postiže se efekt maskare, traju duže od običnih ekstenzija, a mogućnost je izrade 6D pa do 10D trepavica, koje su uvijenije, lakše i vaš pogled dolazi još više do izražaja.

Tehnika nadogradnje ruski volumen je specifična i razlikuje se od obične tehnike nadogradnje trepavica.

Ove trepavice “podnose” kupanje u bazenu, boravak u sauni i parnom kupatilu  i fantastične su!  Kao što uvek naglašavamo, kvalitet preparata može se razlikovati, ali ako imate posledice ili neki tretman nije dao željene rezultate, najčešće je to stvar stručnosti osobe koja isti izvodi. Da se i Vama ne dogodi da se klijenti žale na kvalitet nadogradnje, potrebno Vam je adekvatno obrazovanje koje možete dobiti na kursu ruski volumen kurs nadogradnje trepavica.

Kurs ruski volumen nadogradnje trepavica traje dva meseca, sastoji se od 20 teorijskih i 20 praktičnih časova.

Preporučuje se da se prvo pohadja Kurs nadogradnje trepavica o kojem možete više pročitati OVDE a potom da se kao stručna nadgradnja upiše i završi ruski volumen kurs nadogradnje trepavica. 

Kandidati koji se već bave nadogradnjom trepavica mogu bez problema upisati i uspešno završiti ruski volumen kurs nadogradnje trepavica. 

Kurs ruski volumen nadogradnje i ekstenzije trepavica ozvaničen je pozitivnim mišljenjem od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/15.

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Make up artist ili Estetičar – kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Nastavni plan

 

Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

  • Osnovi dermatologije
  • Građa i oblici trepavica
  • Pribor I materijali za nadogradnju I ekstenziju trepavica
  • Higijena i bolesti kapaka
  • Metode i tehnike ekstenzija ruski volume

Metode nege i održavanja ruskog volumena

POGLEDAJTE DATUM POČETKA I RASPORED ODRŽAVANJA KURSA