Kurs za kozmetičara-prvi nivo

Briga o lepoti je zanimanje koje je uvek na ceni i uvek će biti traženo. Osnovni kurs za kozmetičara namenjen je svima onima koji žele da započnu edukaciju u oblasti kozmetike i kozmetologije.

Kurs za kozmeticara-osnovni kurs za kozmeticara

 Kurs za kozmeticara nudi teorijsko i praktično znanje o nezi i tretmanima lica. Ovaj kurs za kozmeticara daće Vam sve informacije o priboru i materijalu za rad, tipovima kože, postavljanju kliničke slike stanja kože kao i metodama tretiranja kože. Naučićete da brinete o lepoti i koži po najnovijim standardima u ovoj oblasti, najboljom kozmetikom i to od najboljih stručnjaka. Ovaj kozmeticki kurs koristi Purity nanotehnološku kozmetiku najnovije generacije.

Kurs za kozmeticara-osnovni kurs za kozmeticara

Kozmetika, oprema i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbedjeni. Kurs za kozmeticara na Akademiji Purity koristi najsavremeniju nanotehnolosku kozmetiku Purity tokom nastave. Polaznicima kursa za kozmeticara obezbedjeni su trajni i specijalni popusti na kupovinu celog asortimana Purity kozmetike. Kurs za kozmeticara dace vam sigurnu mogućnost zapošljavanja kako u zemlji tako i u inostranstvu, obzirom da je Akademija Purity deo internacionalnog obrazovnog sistema i priznata je u svetu.

Osnovni kurs za kozmetičara ozvaničen je pozitivnim mišljenjem od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/15.

Kurs za kozmeticara – Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome Yourk Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za smer Estetičar/Kozmetičar, kursće biti priznat kao položen ispit. I svakako postaćete veoma uspešan kozmeticar, posebno ukoliko nastavite skolovanje na naprednom kursu.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

POGLEDAJTE ŠTA SE SVE RADI TOKOM PREDAVANJA NA KURSU:

1. Pogledajte šta se uči na prvom času.

Na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity smo na prvom času učili polaznike kursa Istoriju kozmetike, kako i ko je prvi započeo revoluciju kozmetičkih tretmana, preparata itd. Nakon toga polaznicima objašnjavamo građu i strukturu kože, tipove kože, starenje kože itd. Onda polaznicima objašnjavamo o priboru za rad u kozmetičkom salonu, šta im je sve potrebno od kozmetike, materijala, kako trebaju biti obučeni tj jest uniforma stručnog lica, kako salon treba da izgleda i kako da na najbolji načnin tretiraju klijenta i da zadovolje sve klijentove potrebe tj odnos prema klijentu i higijena salona i sterilizacija pribora za rad. Teorija.

POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA DRUGOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA TREĆEM ČASU

4. Pogledajte šta učimo na četvrtom času.

Na četvrtom času polaznike učimo o tome šta je masaža, kako se radi masaža lica, vrata i dekoltea i zbog čega je masaža sastavni i neizbežni deo kozmetičkog tretmana. Teorijski praktični deo.

5. Pogledajte šta učimo na petom času

Na petom času učimo masažu ruku, kako se primenjuje i učimo šta su pilinzi, kako se primenjuju, čemu služe. Prvo objašnjavamo sve o mehaničkom i enzimskom pilingu i kako se primenjuju i o svim kontraindikacijama. Teorijski i praktični deo.

POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA ŠESTOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA SEDMOM ČASU

8. Pogledajte šta učimo na osmom času.

Na osmom času učimo negu svih tipova kože tj koje tretmane raditi na suvoj, masnoj, zreloj, normalnoj, mešovitoj i dehidriranoj koži. Teorijski deo.

POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA DEVETOM ČASU

10. Pogledajte šta učimo na desetom času.

Na desetom času učimo sve o serumima i maskama za lice i šta je aparat za elektroforezu i čemu služi. Teorijski i praktični deo.

11. Pogledajte šta učimo na jedanaestom času.

Na jedanaestom času obnavljamo sve od početka nastave pa do kraja teorijski deo i ponavljamo sve što se tiče praktičnog dela kursa u cilju sticanja sigurnosti polaznika iz praktičnog i teorijskog dela. Praktični deo.

12. POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA DVANAESTOM ČASU

INFORMACIJE O DATUMU POČETKA KURSA I RASPOREDU ČASOVA

POGLEDAJ RASPORED

Kurs za kozmeticara traje 5 nedelja, 12 časova nedeljno, a plan obuke obuhvata:

 • - Istorija kozmetike i kozmetika u svetu
 • - Proizvodnja kozmetičkih preparata
 • - Kozmetičke usluge-pribor imaterijal za rad, odnos prema klijentu, etika, kozmetički salon i
 • prijem klijenata
 • - Higijena
 • - Tipovi kože
 • - Klinički pregled kože od strane kozmetičara
 • - Čišćenje kože i predela oko očiju
 • - Masaža lica, vrata i dekoltea
 • - Masaža ruku
 • - Masaža leđa
 • - Proizvodnja pilinga
 • - Piling-mehanički, biološki, enzimski, piling sa kiselinama, dijamntski piling
 • -Upotreba vapozona i Purity alternative upotrebi vapozona
 • - Ciscenje koze lica tehnike i Purity higijenski tretman
 • -Estetski predtretmani obrada obrva, uklanjanje nausnica i sl.
 • Kurs za kozmeticara moze se nastaviti i pohadjati i drugi nivo. Vise o tome ovde

Dimitrija Tucovića 103
11000 Beograd

Phone

 • 0116417827

Email address

Website

» get directions on Google Maps