Select Page

Hidra pen - USA

Briga o lepoti je zanimanje koje je uvek na ceni i uvek će biti traženo. Kurs manikir sa medicinskim i estetskim pedikirom omogućiće Vam poznavanje zanata od kojeg ćete uvek imati sigurnu zaradu

Hidra Pen (H2 Meso Dermapen)

Hidra Pen je novi uređaj za frakcioni tretman mezoterapije koji podmlađuje vašu kožu iznutra, takođe kombinuje funkcije mikrodermabrazije i naravno mikroiglice.

Kako to funkcioniše?

Hidra Pen je uređaj za mikroiglice koji takođe sadrži kapsulu napunjenu serumom koja ubrizgava u vašu kožu tokom procesa tretmana. Ova procedura uzrokuje mikro oštećenja, koja stimulišu proizvodnju kolagena i elastina i pospešuju ćelijsku obnovu. Igle formiraju mikro-kanale u koži, što pomaže prodiranju više od 80% sastojaka seruma u ​​kožu – mnogo više nego kada biste serum primenjivali lokalno. Tehnika koristi vrlo fine igle za isporuku preparata mikroiglicama u srednji sloj (mezoderm) kože. Ideja koja stoji iza mezoterapije je da ona ispravlja osnovne probleme poput loše cirkulacije i upale koji uzrokuju oštećenje kože, kao i da izvuče maksimum iz željenih sastojaka seruma.

Kada je uređaj uključen, igle u kertridžu započinju klipno kretanje sa frekvencijom od 3000 mikro punkcija / min do 5500 punkcija / min, što istovremeno distribuira serum duboko u ove novostvorene mikrokanale.

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je tehnika kojom se u kožu ubrizgavaju sastojci za podmlađivanje i zatezanje kože.

Mezoterapija se koristi za:

Smanjite celulit.

Poboljšajte izgled finih linija i bora

Zategnite kožu

Poboljšati izgled hiperpigmentacije / melazme / oštećenja od sunca

Poboljšati alopeciju (gubitak kose)

Proširene pore

Ne postoji standardna formula za supstance koje se injektiraju u mezoterapiji. Vrsta seruma koji koristite zavisiće od željenog ishoda koji želite da postignete upotrebom Hidra Pen-a. Na primer, ako vam je potrebna hidratacija i poboljšana kožna barijera, možete se odlučiti za proizvod koji sadrži keramide.

Uređaj Hidra Pro zaista je sjajan način da istovremeno izvučete maksimum iz svojih proizvoda i ciljate svoje probleme na koži.

Hidra Pen nema samo blagodati koje imaju mikroiglice, Hidra Pen takođe ima ugrađeni deo koji automatski primenjuje serum / vitaminske koktele tokom celog tretmana, što vam znatno olakšava postizanje željenih rezultata.

 

Hidra Pen koristi sterilne igle koje uzrokuju kontrolisana oštećenja kože koristeći igle. Kao prirodna reakcija, telo želi da popravi mikropovredu. Faktori rasta se oslobađaju i koža počinje da proizvodi novi kolagen. U koži se formiraju i novi kapilari. Rezultat je podmlađivanje kože i poboljšanje strukture i stanja kože. Posle tretmana, sposobnost upijanja kože hranljivih sastojaka i vlage povećava se za najmanje 50% – sa Hidra Pen ste dodali i opcionalne hranljive materije kroz čitav tretman što će vam pružiti fantastične rezultate.

Hidra Pen se može koristiti po celom telu, uključujući oko osetljivih i teško dostupnih mesta kao što su oko očiju, usana i nosa.

Ergonomskim dizajnom Hidra Pen i 4 različita nivoa brzine i podesivim dužinama igala (0,15 mm / 0,25 mm / 0,5 mm / 1,0 mm) koji vam omogućavaju da prilagodite igle različitim problemima kože, koristite kraće igle za osetljivija područja kao što su oko očiju i usana i što se duže iglice koriste tamo, koža je gušća poput stomaka i butina.

Hidra Pen H2 Meso Dermapen je novi koncept uređaja za negu kože. Opremljen je zapaljivim uloškom za iglu, esencija, hijaluronska kiselina i krema će automatski prodreti u kožu dok rade MTS pokret, što u velikoj meri poboljšava efikasnost i efekat tretmana za negu kože.

Glavne prednosti mezopen dermapen

1..Sadržaj uloška za iglu.

2.Automatsko nanošenje, čišćenje i higijena

3.Dostupno za različite suštine

4.LED prikaz brzine

5.Udoban ručni dizajn

6.Ugrađena baterija, bežični rad

Karakteristike hidra pen dermapen

1.Atomatski i punjenje

2.Podesiva dužina igle od 0,15 mm / 0,25 mm / 0,5 mm / 1,0 mm

3.Podesiva kontrola brzine od 4 nivoa od 1800 o / min do 7000 o / min

4.H12 / HS Nano / HR Nano igle Vrh pomoću akupunkturnih igala 30 mera za smanjenje neugodnosti

5.Digitalni motor u ručnom komadu

6.Najviši kvalitet za medicinske radnike (aluminijumsko kućište)

7.Optimalna apsorpcija proizvoda

8.Kompaktan i ergonomski dizajn

Hidra pen ima delotvornu svrhu kod:

  • Ožiljaka od akni, stari ožiljci
  • Hiperpigmentacija
  • Duboke, plitke i mimične bore
  • Proširene pore
  • Tamnije regije oko očiju
  • Prilagođavanje tretmana po tipu kože i njenim potrebama

 

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Make Up Artist ili Estetičar – Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

DATUM POČETKA KURSA I RASPORED ČASOVA