Select Page

BB GLOW - USA

Briga o lepoti je zanimanje koje je uvek na ceni i uvek će biti traženo. Kurs manikir sa medicinskim i estetskim pedikirom omogućiće Vam poznavanje zanata od kojeg ćete uvek imati sigurnu zaradu

Kurs BB glow tretmana lica

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednačen ten, kao i poboljšanje tonusa kože lica. Najnoviji trend u tehnologiji za negu kože. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat.

Rezultati BB glow tretmana:

  1. Koža lica dobija trenutni sjaj, hidrirana je i jedra.
  2. Ublaženi su podočnjaci, pege, fleke i ožiljci od akni.
  3. Problem hiperpigmentacija i crvenila je rešen.
  4. Sitne bore postaju nevidljive, BB Cream efekat.

Zabluda je da je BB Glow tretman procedura koja implementira pigment u kožu. Tretman je jako kompleksan i sastoji se od više delova koji predstavljaju samostalne mehanizme delovanja. Tretman u sebi sadrži hemijski piling za osetljivu kožu, aplikaciju aktivnih supstanci mikroiglama i BB ampule nanoiglama.

Ukratko o tretmanu :

Fluidi koji se koriste za tretman su visokoaktivni. Pored svog prekrivnog efekta, akcenat delovanja se usmerava na reparaciju samih nepravilnosti na koži. Serum podmlađuje kožu, zateže je, redukuje površinske mimične bore, hiperpigmentacije i ožiljke na licu, tamne kolutove oko očiju (koji nemaju kao primarni uzrok neku bolest u pozadini), vrše regulaciju lučenja sebuma i smanjenje proširenih pora. Jedna od najvažnijih uloga je ta što blokira stvaranje novih pigmentnih fleka.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Make Up Artist ili Estetičar – Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

DATUM POČETKA KURSA I RASPORED ČASOVA

Ovaj kurs se sastoji od 5 časova.

Nastavni plan kursa:

– Građa kože

– Bolesti kože

– Tipovi kože

– Više o pigmentima i preparatima BB glow tretmana-

– Procedura BB glow tretmana

– Indikacije i kontraindikacije BB glow tretmana

– Nega lica nakon BB glow tretmana