+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KURS REFLEKSOLOGIJE SA REFLEKSOTRETMANIMA - USA

Kurs refleksologije sa refleksotretmanima

(Akademski kurs za terapeuta refleksologije)

Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” nudi kompletan kurs refleksologije koji se zasniva na praktičnoj obuci, u malim grupama polaznika uz stručno mentorstvo. Nastavu vodi diplomirani wellness i spa terapeut. Bez obzira na praktični pristup obuke, polaznici dobijaju svo potrebno teorijsko znanje o osnovama anatomije, fiziologije i holistici, dakle sve što je potrebno za uspešno bavljenje ovom profesijom.

Refleksologija je drevna metoda lečenja stara preko 5000 godina, njenu osnovu čine refleksne zone na kojima se reflektuje stanje celog organizma.

Veruje se da životna energija teče kroz određene putanje u telu (meridijane), a da su te putanje povezane sa svim organima. Stimulacijom određenih tačaka mogu se ukloniti tegobe u telu i blokade. Refleksologija pomaže čitavom organizmu da bude u balansu i da sačuva vlastito zdrastveno stanje.

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD) i izraelski Fakultet za medicinsku kozmetiku i makeup umetnost. Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta, u slučaju da želi da nastavi dalje školovanje. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Estetičar-Kozmetičar ili Make Up Artist, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

1. POGLEDAJTE ŠTA RADIMO NA PRVOM ČASU

2. POGLEDAJTE ŠTA RADIMO NA DRUGOM ČASU

3. POGLEDAJTE ŠTA RADIMO NA TREĆEM ČASU

4. POGLEDAJTE ŠTA RADIMO NA ČETVRTOM ČASU

POGLEDAJTE POČETAK SLEDEĆEG KURSA I RASPORED ČASOVA

OVDE

Nastavni plan na kursu refleksologije sa refleksotretmanima:

Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

– Istorija refleksologije

– Podela refleksologije

– Kontraindikacije

– Preparati I sredstva za izvođenje refleksologije

– Refleksne zone stopala I refleksotretmani stopala

– refleksne zone šake I refleksotretmani šake

– refleksne zone lica I refleksotretmani lica