Select Page

OBUKA ZA PRIMENU POSTUPAKA REFLEKSOTERAPIJE U MASAŽI

Akreditovan kod Agencije za kvalifikacije Vlade Republike Srbije rešenjem broj:

610-04-077/2021/3, 08.10.2021. 

Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” nudi kompletan kurs refleksologije koji se zasniva na praktičnoj obuci, u malim grupama polaznika uz stručno mentorstvo. Nastavu vodi diplomirani wellness i spa terapeut. Bez obzira na praktični pristup obuke, polaznici dobijaju svo potrebno teorijsko znanje o osnovama anatomije, fiziologije i holistici, dakle sve što je potrebno za uspešno bavljenje ovom profesijom.

Refleksologija je drevna metoda lečenja stara preko 5000 godina, njenu osnovu čine refleksne zone na kojima se reflektuje stanje celog organizma.

Veruje se da životna energija teče kroz određene putanje u telu (meridijane), a da su te putanje povezane sa svim organima. Stimulacijom određenih tačaka mogu se ukloniti tegobe u telu i blokade. Refleksologija pomaže čitavom organizmu da bude u balansu i da sačuva vlastito zdrastveno stanje.

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD) i izraelski Fakultet za medicinsku kozmetiku i makeup umetnost. Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta, u slučaju da želi da nastavi dalje školovanje. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Estetičar-Kozmetičar ili Make Up Artist, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

1. POGLEDAJTE ŠTA RADIMO NA PRVOM ČASU

2. POGLEDAJTE ŠTA RADIMO NA DRUGOM ČASU

3. POGLEDAJTE ŠTA RADIMO NA TREĆEM ČASU

4. POGLEDAJTE ŠTA RADIMO NA ČETVRTOM ČASU

Kurs se sastoji iz 32 sati teorijskog dela i 128 sati praktičnog dela.

POGLEDAJTE POČETAK SLEDEĆEG KURSA I RASPORED ČASOVA

Nastavni plan

– Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

–  Istorija refleksologije

– Podela refleksologije

– Kontraindikacije

– Preparati I sredstva za izvođenje refleksologije

– Refleksne zone stopala I refleksotretmani stopala

– refleksne zone šake I refleksotretmani šake

– refleksne zone lica I refleksotretmani lica