Select Page

Kurs specijalnih filmskih efekata I nivo - USA

Kurs specijalnih filmskih efekata I nivo

 

Akademski kurs specijalnih filmskih efekata I nivo je napredni kurs na studijama na smeru Make Up Artist koji se već 5 godina izučava na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity, a profesionalci sa potrebnim predznanjem ga mogu pohađati i zasebno, u okviru usavršavanja za profesionalne šminkere.

Specijalni filmski efekti se koriste različitim metodama Make Up-a, specijalnih efekata i modelovanja kako bi se stvorila iluzija ili dočarale povrede, oboljenja ili deformiteti, ili čitava maska, kako bi postarila glumca, izmenila mu polne karakteristike ili mu dala drugi lik.

Akademski kurs specijalnih filmskih efekata I nivo traje 3 meseca.

Kurs specijalnih filmskih efekata I nivo

Svim polaznicima akademskog kursa specijalnih filmskih efekata I nivo daje se prilika da rade praksu u nekim od najznačajnijih projekata u filmskoj i televizijskoj produkciji. Saradnja sa producentskim kućama Emotion i In Production, ali i sa Fakultetom dramskih umetnosti u Beogradu, omogućila je našim polaznicima da u portfolio, još tokom školovanja, upišu projekte kao što su serija “Otvorena vrata”, “Urgentni centar”, “Mitići”, “Srce u anesteziji” , Tvoje lice zvuči poznato, kao i mnoge pozorišne, filmske i televizijske formate.

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije na smeru Make up artist, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

 

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA PRVOM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA DRUGOM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA TREĆEM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA ČETVRTOM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA PETOM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA ŠESTOM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA SEDMOM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA OSMOM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA DEVETOM PREDAVANJU

POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA DESETOM PREDAVANJU

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde.  Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

POGLEDAJTE RASPORED POČETKA I ODRŽAVANJA KURSA

Nastavni plan kursa
1.Uzimanje otisaka modela i izrada pozitiva
2.Моdelovanje u glini i plastelinu
3.Pravljenje flat kalupa i rad na protetickim aplikacijama u silikonu
4.Izrada maski : karakter make up i kreacija makeup
5.Vezbe na zadatu temu namenjene za film