Select Page

Obuka NANO SHOT tretman kose

Briga o lepoti je zanimanje koje je uvek na ceni i uvek će biti traženo.

Obuka NANO SHOT tretman kose

NANO SHOT je inovativni uređaj koji radi na principu nanotehnologije.

Suština primene nanotehnologije u frizerskoj industriji je unošenje raznih supstanci , koje se nalaze u preparatima za negu kose, kako bi one prodrele u samu suštinu dlake, i vašu kosu učinile zdravijom, sjajnijom i svilenkastijom.

NANO SHOT je poseban po tome što omugućava da preparati koji se koriste tokom tretmana budu najbolje iskorišćeni  u korist kose.

NANO SHOT aparat stvara vodenu paru koja sadrži nano čestice vode, a nanomolekuli vode prenose čestice preparata koji je stavljen na kosu duboko u strukturu dlake i aktivira ih.  Nano shot daje mogućnost da svi  preparati koje nanosimo na kosu (bilo suvu ili mokru) lako i bez ikakvog rizika prodru u vlas. Voda na nivou nano čestice sa blagom toplotnom energijom može neometano da prodire kroz kutikulu dlake.

Aparat ima višestruku salonsku primenu u okviru tretmana za hidrataciju ili revitalizaciju kose.  Već nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi, a efekat je osvežena, regenerisana, mekana, sjajnija i punija dlaka.

Ovaj kurs se sastoji od 6 š.časova

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za Make Up Artist-a ili Estetičar/Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

DATUM POČETKA KURSA I RASPORED ČASOVA

Nastavni plan kursa:

  1. Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

      2. Upoznavanje sa aparatom

     3. Procena dlake pre tretmana

     4. Odabir odgovarajućeg tretmana za kosu

     5. Praktičan rad

     6. Završna stilizacija