Select Page

KURS TETOVAŽE DRUGI STEPEN - AKADEMSKI KURS TETOVAŽE ZA TATTOO UMETNIKA - USA

Kurs tetovaže II stepen

Ovaj kurs tetovaže, kojim postajete oformljeniji i veštiji tattoo umetnik nudi praktično znanje tehnika i metoda tetoviranja i crtanja. Na ovom kursu stiču se znanje i veštine bazirane na samom praktičnom delu usavršavanja tetoviranja i nadogradnju na prvi nivo (stepen).

Na ovom nivou kursa tetovaže obrađuje se priprema slike, priprema kože za tetoviranje, sterilizacija, izrada tetovaže  i upućivanje klijenata u održavanje tetovaže i negu kože na kojoj je sveža tetovaža. Takođe ćete naučiti i kodeks ponašanja tattoo umetnika prema klijentima i u javnosti. Ovaj napredni kurs za tattoo umetnika naučiće vas o vrstama i stilovima tetoviranja i praktičnog rada na istim. Na ovom kursu ćete naučiti da samostalno tetovirate i vodite svoj studio za tetoviranje. Oprema i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbeđeni.

Ovaj kurs traje dva meseca, održava se dva puta nedeljno po četiri školska časa, ukupno 72 školska časa.

Kurs tetovaže viši nivoi na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity

Više o kursu tetovaže III (treći) stepen pogledajte OVDE

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD) i izraelski fakultet za medicinsku kozmetiku i makeup umetnost. Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru makeup artist, kurs tetovaže drugi stepen će biti priznat kao položen ispit. I svakako, postaćete veoma uspešan tatoo umetnik, posebno ukoliko nastavite školovanje na naprednom kursu (drugi i treći stepen)

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Program rada na Kursu tetoviranja II stepen

Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

  • Usavršavanje slikanja
  • Sterilizacija
  • Vrste i stilovi tetoviranja
  • Usavršavanje tetoviranja praktično
  • Tetoviranje slika u boji praktično

 

 

POGLEDAJTE POČETAK NAREDNOG KURSA I RASPORED ČASOVA