KURS TETOVAŽE DRUGI STEPEN - AKADEMSKI KURS TETOVAŽE ZA TATTOO UMETNIKA

Kurs tetovaže II stepen

Ovaj kurs tetovaže, kojim postajete oformljeniji i veštiji tattoo umetnik nudi praktično znanje tehnika i metoda tetoviranja i crtanja. Na ovom kursustiču se znanje i veštine bazirane na samom praktičnom delu usavršavanja tetoviranja i nadogradnju na prvi nivo (stepen).

Na ovom nivou kursa tetovaže obradjuje se priprema slike, priprema kože za tetoviranje, sterilizacija, izrada tetovaže  i upućivanje klijenata u odrzavanje tetovaže i negu kože na kojoj je sveža tetovaža. Takodje ćete naučiti i kodeks ponašanja tattoo umetnika prema klijentima i u javnosti. Ovaj napredni kurs za tattoo umetnika naučiće vas o vrstama i stilovima tetoviranja i praktičnog rada na istim. Na ovom kursu ćete naučiti da samostalno tetovirate i vodite svoj studio za tetoviranje. Oprema I ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbedjeni.

Ovaj kurs traje dva meseca, održava se dva puta nedeljno po četiri školska časa, ukupno 72 školska časa.

Kurs tetovaže viši nivoi na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity

Više o Kurs tetovaže III (treći) stepen pogledajte OVDE

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD) i izraelski fakultet za medicinsku kozmetiku i makeup umetnost. Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome Yourk Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za smer makeup artist, kurs tetovaže drugi stepen će biti priznat kao položen ispit. I svakako, postaćete veoma uspešan tatoo umetnik, posebno ukoliko nastavite školovanje na naprednom kursu (drugi i treći stepen)

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Program rada na Kursu tetoviranja II stepen

 -usavršavanje crtanja

-sterilizacija

-vrste i stilovi tetooviranja

-usavršavanje tetoviranja praktično

-tetoviranje slika u boji praktično

POGLEDAJTE POČETAK NAREDNOG KURSA I RASPORED ČASOVA

OVDE