Select Page

KURS ANTICELULIT PROGRAMA - USA

KURS ANTICELULIT PROGRAMA ili Akademski kurs za profesionalno bavljenje anticelulit tretmanima se održava u:

Beogradu klikni za informacije

Novom Sadu klikni za informacije

Nišu klikni za informacije

Kragujevcu klikni za informacije

Vršcu klikni za informacije

Čačku klikni za informaciije

Bijeljini klikni za informacije

Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” nudi najkompletniju obuku za sve one koji žele da se profesionalno bave masažom.

Kompletan Kurs anticelulit programa zasniva se na praktičnoj obuci, u malim grupama polaznika, uz stručno mentorstvo. Nastavu vode dva profesora i to doktor nauka i diplomirani wellness i spa terapeut. Bez obzira na praktični pristup obuke, polaznici dobijaju svo potrebno teorijsko znanje o osnovama anatomije, fiziologije, patologije i samim tretmanima, dakle sve što je potrebno za uspešno bavljenje ovom profesijom.

Kurs traje dva meseca i sastoji se od 64 časova praktične obuke.

Aromaterapeutski preparati, oprema i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbeđeni. Svaki polaznik Akademije stiče pravo na trajan popust pri kupovini proizvoda za usluge masaže kao i trajan popust na celokupni potreban asortiman za opremanje vlastitog salona ili salona gde namerava da se zaposli. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” takođe pomaže pri zapošljavanju svojih svršenih polaznika i direktno posreduje između polaznika i poslodavaca, besplatno.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Estetičar-Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

POGLEDAJTE ŠTA SE RADI TOKOM SVIH PREDAVANJA NA KURSU:

1.ČAS
Na prvom času kursa anticelulit programa uči se o pojmu celulita, uzroku i nastanku. Takođe i o kontraindikacijama, zatim na koji način da odredimo da li je anticelulit masaža pogodna za osobu koja želi da se masira. Polaznici se obučavaju sa planom i programom ishrane koji se sastavlja na osnovu stanja celulita i ukoliko klijent ima problem gojaznosti.
2. ČAS
Na drugom času polaznik se upoznaje sa tehnikom masaže, na koji način se izvodi, pravilnim doziranjem pritiska, pravilnim izvođenjem pokreta i pravilnim postavljenjem svog tela dok se masaža izvodi. Limfna drenaža je sastavni deo anticelulit masaže. Polaznik se upoznaje sa definicijom limfne drenaže, čemu je namenjena, indikacijama, kontraindikacijma i načinom izvođenja limfne drenaže.
3. ČAS
Na trećem času polaznici se obučavaju za rad na aparatima koji se takođe kombinuju sa anticelulit masažom, elektrostimulacijom i programima na istom aparatu, pravilnim postavljanjem elektoroda na regije zahvaćene celulitom. Upoznavanje sa ultrazvučnim aparatom i čemu je namenjen.
4. ČAS
Na cetvrtom casu poloznici se obucavaju upotrebnom toplotnih procedura u anticelulit tretmanima. Definicija parafanga , indikacijama i upotreba.
5. ČAS
Polaznik se obučava za rad sa mezopen aparatom (mezoterapija). Uči se upotreba preparata i na koji način se taj preparat unosi dublje u kožu.
6. ČAS
Upoznavanje polaznika sa aparatom vibroliza, funkcija aparata i pravilnim korišćenjem.
7. ČAS
Polaznici uvežbavaju celokupuni anticelulit program
8. ČAS
Na osmom času polaznici završavaju sa kompletnom obukom. Na ovom času polažu se praktični i teorijski deo ispita.

NASTAVNI PLAN KURSA

– Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

– pojam celulita I uzroci nastanka

– dijagnostikovanje tipa celulita

– ishrana

– tehnike anticelulit masaže

– limfna drenaža

– nehirurške metode – Lipoliza

– upotreba elektrostimulatora I programi elektrostimulacije

– ultrazvučni anticelulit tretmani

– parafango anticelulit tretmani

– toplo I hladno pakovanje

– mezopen ukanjanje celulita ( mezoterapija celulita)

– vibroliza

 

DATUM POČETKA KURSA I DANI ODRŽAVANJA