KURS ANTICELULIT PROGRAMA

KURS ANTICELULIT PROGRAMA ili Akademski kurs za profesionalno bavljenje anticelulit tretmanima Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” nudi najkompletniju obuku za sve one koji žele da se profesionalno bave masažom.

Kompletan Kurs anticelulit programa zasniva se na praktičnoj obuci, u malim grupama polaznika uz stručno mentorstvo. Nastavu vode dva profesora i to doktor nauka i diplomirani wellness i spa terapeut. Bez obzira na praktični pristup obuke polaznici dobijaju svo potrebno teorijsko znanje, o osnovama anatomije, fiziologije, patologije i samim tretmanima, dakle sve potrebno za uspešno bavljenje ovom profesijom.

Kurs traje mesec dana, dva puta nedeljno po 4 školska časa, ukupno 32 časa.

Aromaterapeutski preparati, oprema i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbedjeni. Svaki polaznik Akademije stiče pravo na trajan popust pri kupovini proizvoda za usluge masaze kao i trajan popust na celokupni potreban asortiman za opremanje vlastitog salona ili salona gde namerava da se zaposli. Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity takodje pomaže pri zapošljavanju svojih svršenih polaznika i direktno posreduje izmedju polaznika i poslodavaca, besplatno.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome Yourk Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za smer Estetičar/Kozmetičar, kursće biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

POGLEDAJTE ŠTA SE RADI TOKOM SVIH PREDAVANJA NA KURSU:

1.CAS
na prvom casu kursa anticelulit programa uci se o pojmu celulita ,uzorku i nastanku. Takodje i o kontraindikacijama , zatim na koji nacin da odredimo da li anticelulit masaza pogodna za osobu koja zeli da se masira. Polaznici se obucavaju sa Planom i programom ishrane koji se sastavlja na osnovu stanja celilita i ukoliko ima problem gojaznoisti.
2. CAS
Na drugom casu polaznik se upoznaje sa tehnikom masaze na koji nacin se izvodi , pravilnim doziranje pritiska, pravilnim izvodjenjem pokreta i pravilnim postavljenjem svog tela dok se masaza izvodi. lifna drenaza je sastavni deo anticelulit masaze. Polaznik se upoznaje sa definicijom lifne drenaze ,cemu je namenjena , indikacijama , kontraindikacijma. I nacinom izvodjenja lifne drenaze.
3. CAS
Na trecem casu polaznici se obucavaju za rad na aparatima koji se takodje kombinuju sa anticelulit masazom. Elektorstimulacija i programima na istom aparatu , pravilnim postavljanjem elektoroda na regije zahvacene celulitom. Upoznavanje sa ultrazvucnim aparatom i cemu je namenjen.
4. CAS
Na cetvrtom casu poloznici se obucavaju upotrebnom toplotnih procedura u anticelulit tretmanima. Definicija parafanga , indikacijama i upotreba.
5.CAS
polaznik se obucava za rad aparatom mezopen (mezoterapija) .Upotreba preparata i na koji nacin se taj preparat unosi dublje u kozu.
6. CAS
Upoznavanje polaznika sa aparatom vibroliza, funkcija aparata i pravilnim koriscenjem.
7. CAS
Polaznici uvezbaju celokupuni anticelulit program
8. CAS
na osmom casu polaznici zavrsavaju sa komplatnom obukom .Polaganje prakticnog i teorijskog dela ispita.

NASTAVNI PLAN KURSA

Pojam celulita i uzroci nastanka

Dijagnostikovanje tipa celulita

Ishrana

Tehnike anticelulit masažel

Limfna drenaza

Nehirurške metode-Lipoliza

Upotreba elektrostimulatora i programi elektrostimulacije

Ultrazvučni anticelulit tretmani 

Parafango anticelulit tretmani

Toplo i hladno pakovanje

Mezopen uklanjanje celulita (mezoterapija celulita)

Vibroliza

DATUM POČETKA KURSA I DANI ODRŽAVANJA

SAZNAJ OVDE