Select Page

OBUKA ZA PRIMENU POSTUPAKA NADOGRADNJE TREPAVICA

Nadogradnja trepavica je prava novina u estetskom obrazovanju

Akreditovan kod Agencije za kvalifikacije Vlade Republike Srbije rešenjem broj: 610-04-0123/2020/4, 16.03.2021.

Kurs nadogradnje trepavica se održava u:

Beogradu klikni za informacije

Novom Sadu klikni za informacije

Nišu klikni za informacije

Kragujevcu klikni za informacije

Vršcu klikni za informacije

Čačku klikni za informaciije

Bijeljini klikni za informacije

 

Poslednjih godinu-dve nastala je prava pomama za nadogradnjom trepavica. Ovaj tretman omogućio je ženama da danonoćno budu lepe i sređene. Naime, oči izgledaju kao da se na njima nalazi maskara, a ne nalazi se.

Ove trepavice “podnose” kupanje u bazenu, boravak u sauni i parnom kupatilu (autorka teksta sve lično proverila) i fantastične su! Jedino što u mom slučaju nije bilo fantastično je skidanje istih. Tada sam, na moje zaprepašćenje, ostala bez svojih. To, naravno, pripisujem nestručnoj osobi koja je tretman izvodila, a ne samim preparatima. Kao što uvek naglašavamo, kvalitet preparata može se razlikovati, ali ako imate posledice ili neki tretman nije dao željene rezultate, najčešće je to stvar stručnosti osobe koja isti izvodi. Da se i Vama ne dogodi da se klijenti žale na kvalitet nadogradnje, potrebno Vam je adekvatno obrazovanje koje možete dobiti na kursu nadogradnja trepavica.

Kurs nadogradnje (eskstenzije) trepavica traje dva meseca, i sastoji se od 13 sati teorijskog dela i 47 sati praktičnog dela.

Kurs nadogradnje i ekstenzije 4D trepavica ozvaničen je pozitivnim mišljenjem od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/15.

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Make up artist ili Estetičar – kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

DATUM POČETKA SLEDEĆEG KURS I RASPORED ČASOVA

1. Prvi čas – na prvom času učimo sve o higijeni, sterilizaciji, dezinfekciji, organizaciji radnog prostora i slično. Takođe, vežbamo tehniku rada na lutki.

Nastavni plan kursa:

Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

– Osnovi dermatologije

– Higijena i bolesti kapaka

– Gradja i oblici trepavica

– Pribor i materijali za nadogradnju i ekstenziju trepavica

– Metode i tehnike lepljenja

– Metode i tehnike ekstenzija pramen po pramen

– Metode i tehnike savremenih trendova nadogradnje

– Fantasy

– 4D tehnika nadogradnje

– Odnos prema klijentu