Select Page

O NAMA-UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU PURITY

AKADEMIJA PURITY                        

 UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU PURITY

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je predstavnica York Univerziteta i Fakulteta za medicinsku kozmetiku za Evropu. Pored trogodišnjih i četvorogodišnjih visokih studija, estetike i kozmetologije, makeup umetnosti i wellness i spa terapija, Akademija Purity nudi preko 50 stručnih obuka, kurseva, usavršavanja i specijalizacija.

 Za svoje obuke Akademija Purity izdaje sertifikate koji garantuju stručnost i koji su priznati na teritoriji Srbije rešenjem Ministarstva prosvete broj 1388/15 ali imaju i medjunarodnu priznatost i licenciranost od američkog York univerziteta te važe u svakoj zemlji.  Za završene visoke studije  estetike i kozmetologije, makeup umetnosti i wellness i spa terapija, kandidati stiču bachelor trogodišnje fakultetske diplome od prestižnog američkog York Univerziteta i izraelskog fakulteta za medicinsku kozmetiku, Tel Aviv. Nakon treće godine na svakom smeru može se upisati i četvrta specijalistička studijska godina.
Savremeno društvo ima potrebu za sve većim brojem novih zanimanja, što predstavlja ozbiljan izazov za obrazovni sistem. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” u Beogradu je spremna da odgovori na te izazove. Spajajući koncept savremenog, američkog sistema obrazovanja i tradicije, izraelske stručnosti, nudi obrazovanje za najtraženija zanimanja iz oblasti nege lepote i estetike.
Zamislite da umesto u biblioteci za svoju buduću profesiju učite u kozmetičkom salonu, spa ili fitness centru, ili na Beogradskoj nedelji mode, na snimanjima domaćih filmova, serija i muzičkih spotova. Zamislite da uz samo najneophodnije teorijsko znanje, učite praktično, i to samo ono što će vam trebati za rad u Vašoj profesiji. Ili prestanite da zamišljate i upišite studije za: Estetičara-kozmetičara, Make Up umetnika, Wellness i Spa terapeuta, Asistenta u javnom sektoru – stilistu. Treba znati školovano negovati ženu. A na sajtu www.kozmetika.edu.rs, možete videti kako Akademija za estetiku i kozmetologiju, uči studente da budu afirmisane i školovane kozmetičarke u današnjici koja vapi baš za ovim zanimanjima koja preplivavaju tržište, možda se neko ne slaže sa tim, ali tako je. Iako kažu, kriza je, ljudi se i dalje veoma predano sređuju i brinu o svom zdravlju i kulturi življenja. Tržište kao takvo postalo je gladno za stručnim kadrovima pogotovo u Srbiji i na Balkanu, gde se devojke za razgovor za posao spremaju u kozmetičkom salonu ili teretani, a ne kao nekad – u biblioteci. Ako je već tako, dobro je da postoji visokostručna obrazovna ustanova za školovane estetičare, kozmetologe, makeup artiste i wellness i spa terapeute koja proizvodi jednu dobru  grupu mladih novih visokoobrazovanih zanatlija na jedan savremen i specifičan način.
Znanja i zanimanja u profesijama koje nudi akademija će uvek biti tražena i dobro plaćena, i sa kojima nikada nećete morati da tražite posao, jer će posao biti u Vašim rukama.
Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”, osim obrazovanja nudi i mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, i posreduje izmedju svojih svršenih studenata i poslodavaca na tržištu rada, pronalazeći posao svakome ko želi da se zaposli nakon studija ili završenih kurseva. Akademija takođe pomaže svakom svršenom studentu u započinjanju sopstvenog posla. Ako želite da se profesionalno bavite lepotom i estetikom, i želite zanimanje koje će uvek biti traženo i dobro plaćeno, požurite, upis na sve smerove studija traje do popune mesta o čemu se možete uvek informisati telefonom na broj 011-2420337 ili možete na Facebook stranici dobiti dodatne informacije https://www.facebook.com/estetikaikozmetologija.
Fakultetu dramskih umetnosti, Univerziteta umetnosti u Beogradu kompletnu make up podršku vodi Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” na osnovu potpisanog bilateralnog protokola o saradnji. Studenti sa smera Make up artist i profesori koji vode ovaj smer, daju na ovaj način podršku razvoju dramske umetnosti u Srbiji. U planu je snimanje desetak filmova, oko 30 kraćih filmova i rad na 10 pozorišnih predstava. Akademija će u ove svrhe koristiti NYX profesionalnu dekorativnu kozmetiku koja se inače koristi i u Holivudu, kao i holivudski CITYCOLOR ali i beauty Flormar kozmetiku, obzirom da se pokazala kao najkvalitetnija šminka za film i scenu.
Dvadeset elemenata nege lepote učiniće vas najkonkuretnijim stručnjakom u Vašoj geografskoj regiji. Spojem medicine, umetnosti, zanata i mnoštva praktične nastave koju Akademija obezbedjuje, bićete sigurni u sebe i svoje znanje, vladaćete tržištem. Bavićete se lepim zanimanjem, bićete okruženi lepotom i pozitivnim ljudima, što će Vam pomoći da vrlo brzo ostvarite odličnu poslovnu karijeru i zarađujete više od drugih.
Smer estetičar-kozmetičar je najsveobuhvatnije zanimanje u oblasti nege lepote i očuvanja zdravlja. Za ovo zanimanje vlada najveće interesovanje jer kozmetička industrija trenutno zauzima treće mesto po obrtu kapitala u svetu i najisplativije je zanimanje kako za devojke i žene, tako i za muškarce. Danas u Srbiji i u ex jugoslovenskim republikama, gotovo da ne postoje nezaposleni estetičari-kozmetičari. U svetu je potražnja ogromna za ovim zanimanjem. Ovaj smer obuhvata svih dvadeset elemenata nege lepote, što ga apsolutno izdvaja od svih drugih slicnih smerova na studijama u jugoistočnoj Evrope.
Svakog meseca na blogu Akademije izbacuje se dan sa jednom poznatom ličnošću koja dobija potpun ugođaj i sređivanje na samoj Akademiji: spa, relax, šminkanje, friziranje, fotoshooting.
Akademski kurs filmske šminke i specijalnih efekata je napredni kurs na studijama na smeru Make Up Artist koji se već 5 godina izučava na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”, a profesionalci sa potrebnim predznanjem ga mogu pohađati i zasebno, u okviru usavršavanja za profesionalne šminkere. Filmska šminka se koristi različitim metodama Make Up-a i specijalnih efekata kako bi stvorila iluziju ili dočarala povrede, oboljenja ili deformitete, ili čitavu masku kako bi postarila glumca, izmenila mu polne karakteristike ili mu dala drugi lik.
Akademski kurs filmske šminke sastoji se od 52 časa. Svim polaznicima akademskog kursa Fimska šminka i specijalni efekti, daje se prilika da rade praksu u nekim od najznačajnijih projekata u filmskoj i televizijskoj produkciji. Saradnja sa producentskim kućama Emotion i In Production, ali i sa Fakultetom dramskih umetnosti u Beogradu, omogućila polaznicima Akademije “Purity” da u portfolio, još tokom školovanja, upišu projekte kao što su serija “Otvorena vrata”, “Urgentni centar”, “Mitići”, “Srce u anesteziji”, “Tvoje lice zvuči poznato” itd. Nastavu filmske šminke drži prof. Dragoljub Jeremić, poznat po radu na filmovima Nebska udica i Čarlston za Ognjenku, ali i mnogim pozorišnim predstavama u skoro svim beogradskim pozorištima. Nastavu specijalnih filmskih efekata vodi Prof. Miroslav Lakobrija medjunarodno priznat stručnjak u ovoj oblasti.
Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje Bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije na smeru Make up artist, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa. Akademski kurs scenske šminke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” je napredni kurs za profesionalne šminkere, na smeru studija Make Up Artist. Namenjen svima koji žele karijeru šminkera u oblasti mode, televizije, pozorišta i scenskih umetnosti generalno, ali i onima kojima je potrebna savršena scenska šminka: pevačima, glumcima, plesačima, TV voditeljima i prezenterima, klizačima itd. Materijal za rad je obezbeđen, a svaki polaznik naših kurseva ostvaruje popust na kupovinu šminke, četkica, kofera i svega potrebnog za uspešan budući rad, kupovnom preko Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity”.
Studenti i profesori Akademije “Purity”, učestvovali su nedavno kao make up i styling podrška za humanitarnu modnu reviju, koju tradicionalno organizuje ambasada Malezije u Beogradu, radili kompletnu makeup i hairdressing podršku za Pinkove zvezde i zvezdice, za izbor za miss Srbije i Hello nagradu i mnoge druge televizijske i javne formate i skupove. Američki stručni časopis “Makeup magasine” svrstao je Akademiju za estetiku i kozmetologiju Purity medju deset najboljih škola za makeup na svetu.
Akademija Purity dobitnica je i najprestižnijeg Bečkog Oskara Popularnosti za 2016. godinu.
Kroz svoje dugogodišnje poslovanje Akademija Purity je stekla mnogobrojne uspešne saradnje sa producentskim i televizijskim kućama, među kojima su najpoznatiji Pink televizija, Studio B, Prva Tv, Happy Tv, RTS 1, Naučna televizija, Fox Tv, Toxic TV, Emotion, ali je, takođe i ponosna na uspešnu  kolaboraciju sa Fakultetom dramskih umetnosti. Kroz ove i druge saradnje, Akademija je obezbedila  praktičnu nastavu studentima Make Up smera na mnogim projektima. Među najpoznatijima su: Pinkove zvezde i Pinkove zvezdice, muzička takmičenja, Tvoje lice zvuči poznato, Maldivi, muzičko takmičenje, zatim, sitkomi, serije i kratkometražni filmovi studenata režije Fakulteta dramskih umetnosti. Zvanični je sponzor kompanije Miss Srbija, u vidu pružanja usluga šminke i frizure za sve izbore za Miss na nivou države. Akademija je, takođe, bila make up i hair podrška delegaciji Srbije i Austrije na Eurosong takmičenju, ali isto tako i na 37, Fashion week-u koji se odigrao u Beogradu. Studenti smera Make Up su radili šminku i frizure u raznim spotovima, Ace Lukasa, Danijela Đurića,  Tanje Savić i Darka Lazića, grupe Luna, Bobana Rajovića, Nemanje Radulovića, Vladimira Preradovića, Kikija Lesendrića i mnogih drugih. Akademija je, takođe, ponosna na saradnju sa domaćim dizajnerima kao što su Verica Rakočević, Zvonko Marković, Bata Spasojević, Boško Jakovljević, Nebojša Mandić, Snežana Diklić, Mladen Baron, Vladanka Celić, Ena Popov… u vidu make up i hairdress podrške.
Kao rezultat uspesnošti rada, godinama unazad, Akademija Purity dobija samo najveće nagrade i  priznanja iz oblasti kojima se bavi. Rezultat tome je prvenstveno Plaketa zlatne bonitetne izvrsnosti jer Akademija Purity godinama u kontinuitetu ostvaruje odličan bonitet. Pored ovog izvrsnog priznanja, Akademija je nosilac nagrada kao što su Najbolja kompanija u Srbiji 2019, Balkan Awards
2018, Beogradski pobednik 2018, Prvi oskar Srbije 2017, Bečki oskar 2016, Business Woman Awards  2019, zatim Priznanje za razvoj estetike i kozmetologije na Balkanu 2015, nagradu od Fakulteta za  medicinsku kozmetiku iz Izraela.

Ukoliko ste i vi zainteresovani za saradnju sa Akademijom za estetiku i kozmetologiju “Purity” možete pozvati broj 011/2420337 ili nas posetiti na adresi Dimitrija Tucovića 105, Beograd, Zvezdara, radnim danima od 9 do 21h.

UPIS NA TROGODIŠNJE STUDIJE estetičar-kozmetičar, makeup artist, wellness i spa

UPIS NA KURSEVE NA AKADEMIJI PURITY

Kabinet za teoretsku nastavu i kompjuterski centar

ucionica

Kabinet za beauty i scensku šminku

dscn5185

Kabinet za masažu i anticelulit tretmane

dscn5215

Hostel Akademija

imag0512

Kabinet za filmsku šminku i specijalne efekte

_DSC0883

UPIS NA TROGODIŠNJE STUDIJE estetičar-kozmetičar, makeup artist, wellness i spa

UPIS NA KURSEVE NA AKADEMIJI PURITY

Kabinet za medicinsku kozmetiku

_DSC0786

Kabinet za specijalne tretmane lica i primenjenu kozmetologiju

dscn5240

Kabinet manikir, nadogradnju noktiju i nail art

dscn5204

Kabinet za tatoo i pirsing

dscn5262

Prodavnica Akademija

dscn5233

Kabinet za frizuru

Kabinet za wellness i spa

_DSC0835

KABINET ZA ESTETSKE TEHNIKE NA OBRVAMA I TREPAVICAMA