Select Page

OBUKA ZA PROTONITI

OBUKA ZA PROTONITI

Akreditovano kod Zavoda za unapredjenje vaspitanja i obrazovanja br. 1388/15

Obuka za protoniti se održava u:

Beogradu klikni za informacije

Novom Sadu klikni za informacije

Nišu klikni za informacije

Kragujevcu klikni za informacije

Vršcu klikni za informacije

Čačku klikni za informaciije

Bijeljini klikni za informacije

Kurs za protoniti nudi teorijsko i praktično znanje o nezi i tretmanima lica. Ovaj kurs za protoniti daće Vam sve informacije o priboru i materijalu za rad, tipovima kože, postavljanju kliničke slike stanja kože kao i metodama pripreme radnog polja na licu za postavku protoniti ali i za samu aplikaciju protoniti u bore a u cilju otklanjnanja bora. Naučićete da brinete o lepoti i koži po najnovijim standardima u ovoj oblasti, koristeći najbolju kozmetiku i učeći od najboljih stručnjaka. Ovaj kurs koristi Dermalogist nanotehnološku kozmetiku najnovije generacije.

Obuka za protoniti

Kozmetika, oprema i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbeđeni. Kurs za protoniti na Akademiji Purity koristi najsavremeniju nanotehnološku kozmetiku dermalogist i same protoniti tokom nastave. Polaznicima kursa obezbeđeni su trajni i specijalni popusti na kupovinu celog asortimana Dermalogist kozmetike. Obuka za porotoniti daće Vam sigurnu mogućnost zapošljavanja kako u zemlji tako i u inostranstvu, s obzirom na to da je Akademija Purity deo internacionalnog i domaćeg obrazovnog sistema i priznata je u svetu.

Ovaj kurs se sastoji od  16+30 školskih časova.

Osnovna obuka za protoniti ozvaničena je pozitivnim mišljenjem od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/15.

INFORMACIJE O DATUMU POČETKA KURSA I RASPOREDU ČASOVA

Obuka za protoniti – Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na domaće i međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije na smeru Estetičar – Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit. I svakako postaćete veoma uspešan kozmetičar, posebno ukoliko nastavite školovanje na naprednom kursu.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

POGLEDAJTE ŠTA SE SVE RADI TOKOM PREDAVANJA NA KURSU:

  1. Pravilnik o standardima Ministarstva zdravlja u vezi sa legalnim radom salona
  2. Osnovi dermatologije i patologije
  3. Karton klijenta
  4. Prva pomoć i zaštita na radu
  5. Priprema radnog polja za aplikaciju protoniti
  6. Aplikacija protoniti
  7. Nega i tretiranje kože nakon aplikacije protoniti
  8. Psihologija i odnos premna klijentu, tehnike prodaje

Karakteristika Linija svilenog fibroina ekstrahovana iz linije svilenih proteina visoke čistoće. Ovaj svileni fibroin ima jaku elastičnost, dobru žilavost, nerastvorljiv je u vodi i veoma je konzistentan sa strukturom vlakana kože. To je vrsta litičkog enzima izvađenog iz tela svilene bube. Proteinska linija je potpuno rastvorena u tečnom stanju i instrumentom se unosi u sloj dermisa. Pod dejstvom temperature kože, tečni svileni fibroin se pretvara u čvrsti svileni fibroin, čime se čvrsto uvlači rastezljiva mreža u kožu, dajući koži jaču strukturu i popunjava bore. Dok stimuliše fibrozu kože, duboko u dermisu, stimuliše regeneraciju kolagena i reorganizaciju elastičnih vlakana, regeneriše strukturu vezivnog tkiva za održivu podršku, dok koža obnavlja elastičnost i nestaju fine linije i bore.

POGLEDAJ YOUTUBE VIDEO PROTONITI

Informacije o Protoniti obuci telefonom radnim danima 9-21h

Prijavi se na akreditovanu obuku za Protoniti