Select Page

OBUKA ZA PRIMENU POSTUPAKA KOZMETIČKIH TRETMANA HEMIJSKIM PILINZIMA

STRUČNA OBUKA ZA UPOTREBU HEMIJSKIH PILINGA U KOZMETICI ZA KOZMETIČARE I LEKARE

Akreditovan kod Agencije za kvalifikacije Vlade Republike Srbije rešenjem broj:610-04-027/2021/3, 28.09.2021. 

Poštovani kozmetičari i lekari, sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo kurs za upotrebu hemijskih pilinga, jedinstvenog programa Akademije za estetiku i kozmetologiju „Purity“.

Ova jednodnevna obuka zamišljena je tako da Vam pomogne da savladate sve nejasnoće u vezi sa primenom hemijskih pilinga na klijentima kao i da Vas uputi u svet inovacija na ovom polju.

Želja nam je da Vam prenesemo znanje na prvom mestu, koje se bazira na višegodišnjem iskustvu u radu sa klijentima ali takođe i da Vam predstavimo najkvalitetnije preparate u oblasti estetike lica i medicinskih tretmana brenda: „Purity“, „K-surgery“, „Mesoestetic“ i naravno nekih domaćih proizvođača.

POGLEDAJTE RASPORED POČETKA KURSA

Predavači na kursu su Prof. Mirela Škrijelj estetičar-kozmetičar i dermatološki estetičar i Ivana Stanojević dermatološki estetičar.

Najčešća pitanja i odgovori:

1. Koji je procenat sastava kiseline u hemijskom pilingu koji koristimo na obukama?

Na obukama koristimo pilinge u procentu od 30% do 50% koji su bezbedni za upotrebu u tretmanima koji izvode kozmetičari i lekari u uslovima kozmetičkog salona ili ambulante. Hemijski pilinzi u višim koncentracijama namenjeni su upotrebi u hirurškoj sali i sterilnim uslovima rada.

2. Šta dobijam ovakvom obukom?

Sigurnost u radu, inovacije, mogućnost odabira adekvatnog i kvalitetnog materijala za rad naspram ekonomslih faktora: ulaganje u materijal i isplativost u radu. Na obuci koristimo visokokvalitetne pilinge i ostale preparate te ćemo Vam predočiti ekonomsku stranu ulaganja. Sav materijal koji se potroši na obuci je uračunat u cenu. Dužnost nam je da Vas obavestimo da se na poklon ne dobija nikakav materijal koji ćete poneti sa sobom. Imaćete mogućnost kupovine preparata nakon obuke po svom izboru, sa specijalnim popustom na dan obuke, što ne smatramo obavezom.

3. Kakva se diploma dobija nakon obuke, šta mi znači?

Nakon obuke dobija se sertifikat na srpskom i engleskom jeziku za svakog polaznika koji je po mišljenju predavača stekao optimum znanja i prakse za pozitivnu ocenu u radu sa klijentima. Nakon obuke potpuno ste osposobljeni za rad na klijentima.

PRIJAVI SE ZA KURS POZIVOM NA TELEFON

 

Kako da se prijavim za obuku?

Molimo Vas da prijave za obuku izvršite pozivanjem broja telefona : 0112420337 ili 0607237853 (watsapp, viber). Takođe, možete nas posetiti lično u ulici Dimitrija Tucovića 105 u Beogradu.

Po završenom pozivu, molimo Vas da izvršite uplatu u iznosu od 30% od cene kursa na žiro račun

Ova avansna uplata je rezervacija vašeg mesta na obuci. U slučaju nedolaska na obuku Akademija zadržava novac zbog pratećih troškova organizacije kursa. Ukoliko izvršite prijavu bez uplate, smatraćemo da ste odustali od dolaska na obuku i Vaše mesto ponuditi drugom kandidatu.

Maksimalan broj kandidata na kursu je 5, te Vas iz tog razloga molimo da savesno prihvatite gore navedene korake za blagovremenu prijavu kako bi smo pružili šansu svim zainteresovanim kandidatima da pohađaju kurs.

Šta da ponesete sa sobom na kurs?

  1. Beli mantil ili pamučnu belu majicu u kojoj se osećate komotno dok radite
  2. Udobnu obuću za unutrašnji prostor
  3. USB memorijsku karticu kako bismo Vam prekopirali predavanje. Naknadno slanje predavanja mailom nije moguće zbog veličine file-a.
  4. Svesku i olovku kako bi ste zapisali sve što smatrate važnim
  5. Osvežavajući napitak i lagani obrok po potrebi. * Napomena: Našim polaznicima obezbedili smo ketering u vidu laganih zalogaja, kao i napitke: kafu, vodu i sok. Molimo Vas da sa sobom ponesete namirnice koje konzumirate ako ste na određenom režimu ishrane jer ne možemo izaći u susret specijalnim zahtevima.

Hvala Vam što ste za usavršavanje svog znanja odabrali Akademiju za estetiku i kozmetologiju „Purity“. O kvalitetu našeg rada govori potvrda Ministarstva prosvete Republike Srbije sa pozitivnim mišljenjem o kvalitetu rada i izvođenju nastave.

Šta ćete sve imati prilike da učite na ovom kursu?

Kurs se sastoji od teorijskog i praktičnog dela. 10 sati teorijskog dela i 50 sati praktičnog dela.

Nastavni plan

 Pravilnik o radu u salonu propisan od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

– Osnovi dermatologije

– Građa kože, bolesti kože

– Tipovi kože

– Dezinfekcija pribora i prostora za rad

– Pojam hemijski piling

– Indikacije i kontraindikacije za hemijski piling

– Vrste hemijskog pilinga

– Priprema kože

– Procedura tretmana

– Nega nakog tretmana hemijskim pilingom