Kurs japanskog senčenja obrva-microshading

Kurs japanskog senčenja obrva-Microshading

Trenutno najpopularnija metoda permanent makeup-a je japansko iscrtavanje obrva, tzv japanska metoda. Da bismo našim studentima i polaznicima kurseva omogućili da budu u toku sa potražnjom u svetu estetike, uveli smo kurs japanskog senčenja obrva-Microshading Japansko iscrtavanje dolazi iz istočnih zemalja. Ovo trajno oblikovanje obrva  ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu šminku obrva poznatu kao ”tribal”. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već specijalne oštrice (blades) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto flomaster efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva. S obzirom da se boja ubacuje plitko pod kožu i da nije trajna više godina kao kod tribala ne postoji mogućnost prelaska boje u crvene ili sivo zelene nijanse. Kurs japanskog senčenja obrva-Microshading Japanskom metodom iscrtavanja obrva dobijaja se potpuno prirodan izgled upravo iz razloga jer se ne popunjava cela forma već se iscrtavaju tanke i zakrivljene dlačice u prirodnom smeru rasta vaših obrva. Do skoro je postojo samo jedan oblik trajne šminke poznat kao “tribal” gde se mašinicom popunjavala cela forma obrve. Takve obrve su ostavljale utisak večernje šminke, delovale su prenaglašeno i neprirodno. Kurs japanskog senčenja obrva-Microshading traje mesec dana, i sadrži 20 časova teorijske nastave, vežbanja i praktične nastave, jednom nedeljno po 4 sata (5 školskih časova). Kurs japanskog senčenja obrva-Microshading vode stručni kadrovi Akademije za estetiku i kozmetologiju Purity, koji su obučeni i ovlašćeni za držanje nastave za ovu specifičnu estetsku intervenciju i poseduju medjunarodne sertifikate. Birani su u zvanje profesora estetskih intervencija na Fakultetu za medicinsku kozmetiku u Tel Avivu, čiji je Akademija Purity predstavnik za jugoistočnu Evropu. Kada kandidat završi Kurs japanskog senčenja obrva-Microshading, stiče trajan popust na kupovinu celokupne opreme potrebne za rad .
Kurs japanskog iscrtavanja obrva ozvaničen je pozitivnim mišljenjem od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/15.
 
Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za Make Up Artist-a ili Estetičar/Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.
Kurs japanskog senčenja obrva-Microshading-šta učimo na kursu?
1. Dermatologija i japansko senčenje obrva
2. Asepsa i antisepsa kod japanskog senčenja obrva
3. Kozmetodijagnostika
4. Faktori rizika
5. Piksel tehnika japanskog senčenja obrva
6. Puder tehnika japanskog senčenja obrva
7. Ombre tehnika japanskog senčenja obrva
8, Microblading i microshading tehnika japanskog senčenja obrva
9. Piksel i ombre tehnika japanskog senčenja obrva
10. Psihologija klijenta

Pogledaj datum početka i raspored održavanja kursa

OVDE