Select Page

Kurs Hydrafacial - USA

Briga o lepoti je zanimanje koje je uvek na ceni i uvek će biti traženo.

Kurs Hydrafacial – USA

Šta je HydraFacial ?

Hydrafacial je najnovija, potpuno neinvazivna procedura regeneracije i rejuvenacije kože, koja zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji kombinuje hidradermoabraziju, hemijski piling, automatizovanu, bezbolnu komedoekspresiju i hidrataciju kože. Zahvaljujući tehnologiji u procesu dubinskog čišćenja kože i pražnjenja pora nema manuelnog vađenja “mitisera “ (komedoekspresija). Hydrafacial ne podrazumeva samo unapređivanje izgleda i teksture kože već poboljšava kvalitet kože u celini.

Kao rezultat dobijamo čistu, blistavu, zdravu kožu.

Sam tretman je vrlo prijatan, kratko traje (30 minuta), nema iritacije ni perioda oporavka (pacijenti se odmah mogu vratiti dnevnim obavezama), a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Kako izgleda sam tretman ?

Za razliku od svih dosadašnjih aparata, koji su se fokusirali na rešavanju samo jednog problema zahvaljujući savremenoj tehnologiji HYDRAFACIAL aparata moguće je rešiti više problema odjednom.

Tokom svakog segmenta tretmana, koriste se posebno dizajnirani nastavci od kojih svaki ima specificno formiranu površinu kojom se skida površni, zadebljali sloj kože (eksfolijacija). Istovremeno, unikatni, spiralni dizajn stvara efekat kako bi se što lakše očistile i otklonile nečistoće, dok se u isto vreme dodaju antioksidansi i supstance koje hrane i hidriraju kožu. Ovo konstantno aplikovanje različitih seruma omekšava kožu, a vakum dodatno podiže i uklanja masnoću i nečistoće iz pora i sa površine kože.

HYDRAFACIAL je jedina procedura kojom se zbog tehnologije abrazija radi na vlažnoj koži , zbog čega nema iritacije ni perutanja nakon tretmana . Zbog svega ovoga tretman je vrlo prijatan i pogodan za sve tipove kože ma koliko ona bila osetljiva.

Tretman se sastoji iz četiri koraka :

  1. korak – ČIŠĆENJE I EKSFOLIACIJA

podrazumeva odstranjivanje zadebljalog sloja i mrtvih ćelija sa kože čime se ubrzava njena regeneracija (mladoj, novoj koži se omogućava izlazak na površinu)

       2. korak – PILING

obezbeđuje idealne uslove za pravilnu negu, hidrataciju i prevenciju procesa starenja, bez perutanja i iritacije kože

       3. korak – ČIŠĆENJE

bezbolno čišćenje pora i sebuma sa lica bez manuelne komedoekspresije

      4. korak – HIDRATACIJA

kako bi se koža nahranila i zaštitila. Podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže vitamine, peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu.

Zašto HydraFacial:

Koža je naš najveći i najizloženiji organ te od momenta kada ustanemo pa tokom celog dana trpi najviše štetnih uticaja (neadekvatna nega, UV zračenje, šminka, duvanski dim, zagađenje…).

Istovremeno, na našoj koži živi mnoštvo bakterija, parazita i gljivica koje se ne vide golim okom. Slikani VISIA aparatom svi ovi mikroorganizmi se vide kao svetleće tačkice. Oni postoje na koži svakog od nas, ali upravo njihov broj tj. procentualna izraženost određuje i stanje u kome se koža nalazi i uverava da svakodnevno umivanje i čišćenje lica raznim sredstvima ne čiste temeljno kožu niti pore. Što je koža masnija to je bolja podloga za razvoj različitih mikroorganizama.

Tako da dubinsko čišćenje lica nije samo estetski zahvat već i zdravstvena potreba jer brojni mikroorganizmi mogu izazvati ili pogoršati pojedine bolesti ili promene na koži kao što su: acne, rosacea, dermatitis seboroica…

Danas, možemo reći da je najtemeljnija i najefikasnija metoda dubinskog čišćenja pomoću HYDRAFACIAL aparata.

Kome je sve tretman namenjen ?

Zbog svoje neinvazivnosti, a maksimalne efikasnosti Hydrafacial je namenjen svim tipovima kože (od masne pa do suve i osetljive), povećava stepen hidratacije, omogućava bolju penetraciju preparata, posebno onih kojih se preporučuju kao kućna nega, redukuje fine linije i bore, povećava elastičnost i čvrstinu kože, popravlja tonus kože, popravlja njenu teksturu, zbeljuje hiperpigmentacije (fleke), popravlja fotooštećenja, ujednačava ten.

HydraFacial kao tretman problematične kože
(masna koža, sklona aknama, komedonima …), reguliše seboregulaciju (mašćenje kože), smanjuje se obim pora, apsolutno prazni sadržaj pora

HydraFacial kao tretman za rosaceu i seboroični dermatitis

Skin scenerom moguće je utvrditi prisustvo patogenih mikroorganizama i time odrediti kojim hydrafacial koracima je moguće rešiti pomenute probleme.

Koje su prednosti HydraFacial tretmana ?

HYDRAFACIAL kombinuje umirujući i okrepljujući tretman sa unapređenom medicinskom tehnologijom kako bi se postigli odmah uočljivi i trajni rezultati.

pouzdan tretman

unapređuju se kako zdravlje tako i izgled kože

nema perioda oporavka, pacijenti se odmah mogu vratiti svojim dnevnim obavezama

apsolutno je bezbedan (ne postoji mogućnost iritacije)

prijatan je

kratko traje (30 minuta)

pogodan za sve tipove kože (od masne do osetljive)

maksimalan rezultat se postiže sa apsolutno neinvazivnom procedurom

može se raditi tokom čitave godine (čak i neposredno pre izlaganja suncu)

rezultat je trenutan i odmah vidljiv

ne postoji osećaj neprijatnosti nakon procedure

pogodan za sve starosne grupe pacijenata

alternativa je invazivnim procedurama

zbog velike mogućnosti podešavanja kako samih parametara aparata tako i koraka u okviru pojedinačnog tretmana može se tretirati širok spektar indikacija (akne, hiperpigmentacije, proširene pore, rosacea, seboroični dermatitis…).

U isto vreme moguće je tretirati više regija (lice, vrat, dekolte, ledja).

 

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za Make Up Artist-a ili Estetičar/Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

RASPORED I DATUM POČETKA OBUKE

Nastavni plan:

1. Sterilizacija
2. Tipovi i stanja kose
3. Anamneza
4. Pregled koze skin skenerom
5. Koncept tretmana
6. ultrazvucna sonda
7. ultrazvucna spatula
8. Radiotalasni lifting
9. Hladni cekic
10. Oxygen
11. Hidrodermoabrazija
12. Nega nakon tretmana