Select Page

OBUKA ZA PRIMENU POSTUPKA MANIKIRA I ESTETSKOG PEDIKIRA, OBUKA ZA PRIMENU POSTUPAKA DEPILACIJE

Briga o lepoti je zanimanje koje je uvek na ceni i uvek će biti traženo. Kurs manikir sa medicinskim i estetskim pedikirom omogućiče Vam poznavanje zanata od kojeg ćete uvek imati sigurnu zaradu

Akreditovan kod Agencije za kvalifikacije Vlade Republike Srbije rešenjem broj:   610-04-075/2021/3, 26.08.2021.  i rešenjem broj: 610-04-0122/2020/4, 16.03.2021.

Kurs manikir, estetski pedikir i depilacija se održava u:

Beogradu klikni za informacije

Novom Sadu klikni za informacije

Nišu klikni za informacije

Kragujevcu klikni za informacije

Vršcu klikni za informacije

Čačku klikni za informaciije

Bijeljini klikni za informacije

Ruke i noktе većina ljudi primećuje već u prvom kontaktu sa drugom osobom, te se mora imati u vidu da oni mnogo govore o ličnosti, starosnoj dobi, životnom stilu, pa je stoga važno da ruke i nokti uvek budu uredni i negovani.
Pravilna nega ruku, stopala i noktiju je više od lične higijene. Ne treba zaboraviti da su ruke najizloženije različitim spoljnim, mehaničkim i hemijskim uticajima, a da su stopala većim delom dana u obući, pa je njihova nega i zdravlje izuzetno važno. Manikiri i pedikiri se staraju o tome da ruke i stopala, kao i nokti, dobiju potrebnu negu i da izgledaju uredno, zdravo i negovano. Oni uočavaju promene na noktima, uklanjaju ih i oblikuju u skladu sa aktuelnim trendovima. Depilacija je osnov higijene svake savremene žene ali i muškarca. U tom smislu možete sebi obezbediti siguran i stalni posao.

Zbirno ovaj kurs se sastoji od 141 sati teorijskog dela i 519 sati praktičnog dela.

OBUKA ZA PRIMENU POSTUPKA MANIKIRA I ESTETSKOG PEDIKIRA se sastoji od 80 sati teorijskog dela i 370 sati praktičnog dela.

OBUKA ZA PRIMENU POSTUPAKA DEPILACIJE se sastoji od 61 sati teorijskog dela i 149 sati praktičnog dela.

Kurs manikira, estetskog pedikira i depilacije ozvaničen je pozitivnim mišljenjem od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/15.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Make Up Artist ili Estetičar – Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

DATUM POČETKA KURSA I RASPORED ČASOVA