Select Page

OBUKA ZA PRIMENU POSTUPAKA PRIPREME I SERVIRANJA TOPLOTNO NEOBRAĐENIH OBROKA

Želite da naučite sve o zdravoj ishrani, da sastavljate planove ishrane i POSTANETE NUTRICIONISTA?

Akreditovan kod Agencije za kvalifikacije Vlade Republike Srbije rešenjem broj: 610-04-028/2021-04/4, 06.02.2023.

Kurs za nutricionistu (kurs ishrane) se održava u:

Beogradu klikni za informacije

Novom Sadu klikni za informacije

Nišu klikni za informacije

Kragujevcu klikni za informacije

Vršcu klikni za informacije

Čačku klikni za informaciije

Bijeljini klikni za informacije

Pruža sticanje naprednih teorijskih i praktičnih znanja i veština iz oblasti ishrane. Ovaj kurs je temeljan i bogat program, koji obuhvata predavanja iz principa i zakona ishrane, rada sa klijentima i ličnog razvoja polaznika. Kada je reč o kursu ishrane, cilj Akademije za estetiku i kozmetolgiju Purity koja izvodi ovaj kurs je da polaznici steknu znanja i veštine iz oblasti kojima se bave nutricionisti i budu pomoć i savet svima koji žele zdravo da se hrane. Nutricionista proučava hranljivu vrednost hrane, način na koji se hranljive materije koriste u organizmu i vezu između ishrane i zdravstvenog stanja. Nutricionista sastavlja planove ishrane i nadgleda način pripreme, sprečava i leči bolesti promovišući zdravu ishranu i predlaže izmene u načinu ishrane. Određene navike u životu, a jedna od najznačajnijih je ishrana, mogu stvoriti snažne predispozicije ka različitim bolestima, a takođe zdrave navike imaju moć da ih spreče, smanje ili otklone.

Ono što izdvaja ovaj akademski kurs nutricionizma je obuka polaznika za ovladavanje jedinstvenim, sistematskim pristupom u izboru savetovanja klijenata. Kurs za nutricionistu je postao veoma popularan zbog širokog spektra mogućnosti koje pruža kako laicima tako i apotekarima, lekarima, sportistima i ljudima sa sličnim zanimanjima.

Svaki polaznik kursa za nutricionistu Akademije za estetiku i kozmetologiju Purity stiče pravo na trajan popust pri kupovini celokupnog potrebnog asortimana za opremanje vlastitog salona ili salona gde namerava da se zaposli. Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity takođe pomaže pri zapošljavanju svojih svršenih polaznika i direktno posreduje između polaznika i poslodavaca, besplatno.

I nivo :132 sati

II nivo: 144 sati

III nivo: 234 sati

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije za smer Estetičar – Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

1. POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA PRVOM ČASU

2. POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA DRUGOM ČASU

3. POGLEDAJTE ŠTA UČIMO NA TREĆEM ČASU

DATUM POČETKA KURSA I RASPORED ČASOVA

 

Oblasti koje se izučavaju na kursu:

– Zašto moramo da jedemo

– Uticaj hrane na naše zdravlje

– Uravnotežena ishrana

– Novi pogledi oslonjeni na tradiciju

– Tajna zdravih naroda

– Oni koji gube – dobijaju

– Štetni uticaj prekomerne upotrebe mesa

– Prelazna ishrana

– Ugljeni hidrati

– Masti

– Proteini (Belančevine)

– Vitamini

– Minerali

– Detoksifikacija  organizma hranom

– Ishrana sportista

– Ishrana i fitness

– Ishrana u svrhu mršavljenja

– Coaching