Select Page

KOZMETIKA PURITY-PRVA NANOTEHNOLOŠKA KOZMETIKA U SRBIJI

Kozmetika Purity

KOZMETIKA PURITY

Uvaženi estetičari i kozmetičari,

Purity je kozmetički projekat, koji je rodjen kao rezultat vizije kozmetologa ljubitelja prirode. Vraćanje prirodi i korišćenje nanotehnoloških metoda u proizvodnji Purity kozmetikepredstavljaju jedini garant u zadovoljavanju optimalnih kozmetičkih i potreba u savremenoj kozmetološkoj praksi.

Naučnici, istraživači i odeljenje za razvoj Fakulteta za medicinsku kozmetiku u Tel Avivu u Izraelu, koji stoje iza Purity kozmetike, uspeli su da otkriju najbolja moguća rešenja u tretmanima lica i tretmanima kože uopšte. To su rešenja koja su najsavremenija, prirodna i daleko iznad svih onih rešenja koja nudi dosadašnja klasična kozmetika.

Purity je ponosan da predstavi premijum preparate za antiejdžing, obnavljanje kože lica, pilinge, tretmane akni i problematične kože, tretmane seboreje, tretmane hiperpigmentacija, izbeljivanje kože, tretmane pega i slično. Kozmetika Purity zamenjuje većinu sada već nepotrebnih i skupih aparata u jednom kozmetičkom salonu.

Purity preparati sadrže ekstrate i tinkture specijalnih biljaka, koje se nalaze samo još u pojedinim regijama sveta, što je najvažnija specifičnost ovih, danas najluksuznijih proizvoda.

Kozmetika Purity i njeni preparati pružaju mogućnost svakoj kozmetičarki zadovoljavanje potreba njenih klijenata, bez obzira na tip i stanje kože, godišnje doba, specifičnosti kože i slično.

Kozmetika Purity je profesionalna salonska kozmetika, koja kozmetičarki pruža mogućnost fantastičnog razvoja salona i popularizaciju sopstvenog biznisa na najvišem mogućem nivou, jer radom sa Purity preparatima je zaista neizbežno postići uspeh.

Posebna nam je čast to što se Purity kozmetika koristi u nastavi kako na izraelskom Fakultetu za medicinsku kozmetiku u Tel Avivu, koji je inače sastavni deo američkog York univerziteta, tako i na samoj Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity, koja predstavlja ove dve prestižne ustanove u jugoistočnoj Evropi.

Impozantne uspehe u radu sa preparatima Kozmetika Purity možete pogledati detaljnije istražujući našu stranicu Akademija u akciji.

Za stručne savete u korišćenju preparata, pohadjanje specijalnih obuka, kurseva, seminara, masterklasova, kozmetičkih kurseva ili studija estetike i kozmetologije, kliknite ovde i kontaktirajte Akademiju za estetiku i kozmetologiju Purity.

Kozmetika Purity

Informacije o pojedinačnim Purity preparatima