Select Page

KURS TRENAŽNO MEDICINSKE REDUKCIJE TELESNE TEŽINE - USA

KURS TRENAŽNO MEDICINSKE REDUKCIJE TELESNE TEŽINE

Kurs trenažno medicinske redukcije telesne težine je jedinstveni kurs ovakvog sadržaja u oblasti trenerskog posla. Nastao je kao potreba za usavršavanjem u oblasti treninga jer se može reći da je gojaznost danas na nivou epidemije.
 Veliki procenat trenera koji imaju individualni pristup prema istraživanjima imalo je potrebu za usavršavanjem u oblasti redukcije telesne mase klijenta. Većina ljudi danas vežba zbog problema sa kilogramima, ostali su rekreativci i sportisti. Danas svi žele da izgledaju lepo, u trendu je muskulaturna građa kako muškaraca tako i žena.
Ovaj kurs ne bazira se samo na estetici, već prati sve komponente redukcije telesne mase počev od pojma gojaznosti do metaboličkih promena, fiziologije i kineziologije. Gojaznost ugrožava zdravlje čoveka i veoma često je preduslov za teške bolesti. Preventiva igra značajnu ulogu.
Pored terijskog, polaznici imaju prilike da praktično primene svoje stečeno znanje na praktičnim časovima.
Predavač je dr. Goran Popović, višegodišnji trener u oblasti redukcije telesne težine i košarkaški trener.
Kome je sve kurs namenjen?
Kurs je namenjen kako početnicima u trenerskom poslu tako i trenerima koji žele da se usavrse u ovoj oblasti.
Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovene klijente koji smatraju da imaju, ili imaju problem sa telesnom težinom da se priključe našem programu i uvere se kako je za samo mesec dana moguće uz pravilan plan ishrane i vežbe redukovati težinu. Učešće za klijente- modele na kursu je besplatno u periodu trajanja kursa. Ako budete zadovoljni rezultatima , možete nam se pridružiti u daljem programu po specijalnim cenama!
Hvala Vam što ste za svoju obuku izabrali Akademiju “Purity”. O kavalitetu našeg rada svedoči i pozitivno mišljenje Ministrastava prosvete R.S.

NASTAVNI PROGRAM

-GOJAZNOST-

-TRENING KAO SREDSTVO TRETIRANJA

-ISHRANA KAO SREDSTVO TRETIRANJA

-TRENING(ANTROPOMOTORICKE I BIOMEHANICKE KOMPONENTE)

-TRENING(FIZIOLOSKI ASPEKT)

-KINEZI TRENING

-KOMPONENTE ILI DELOVI TRENINGA

-INDIVIDUALNI PRISTUP

-SREDSTVA OPORAVKA-

PREDAVANJE ZAVRSNO

-PRAKTICNO

Pogledajte datum početka i održavanja kursa