Select Page

KURS NADOGRADNJE KOSE - JPOA

Usavršite svoje znanje na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity sa najeminentnijim stručnjacima

KURS NADOGRADNJE KOSE

Akreditovan kod Agencije za kvalifikacije Vlade Republike Srbije rešenjem broj: 610-04-038/2021/3

Kurs nadogradnje kose na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity” sastoji se od tri najznačajnije i najtraženije tehnike i to, nadogradnja kose keratinom, nadogradnja kose čvorovanjem i nadogradnja kose mikroringom. Pored ove tri tehnike, svi polaznici stiču znanje i iz kvalitetnog odabira kose za nadogradnju, isčešljavanju kose, pripreme kose za nadogradnju, farbanja kose za nadogradnju sa specijalnim odabirom kolorita za klijenta, poznavanja osnova teorije hemije kolorisanja kose za nadogradnju.

Kurs traje 310 š.časova. 60 š.časova teorijskog dela i 250 š.časova praktičnog dela.

Kurs nadogradnje kose je osmišljen po najsavremenijim američkim standardima u saradnji sa američkim York Univerzitetom, pod rukovodstvom prof. Brendi Alen (Brandy Allen), koja je šef odseka za makeup i hairdressing i  koja je više puta gostovala na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”, a poznata je po radu na snimanjima mnogih holivudskih filmova. Brendi Alen je i šef šminke i hairdressinga za svaku Dodelu Oskara u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kurs za profesionalnog frizera ozvaničen je pozitivnim mišljenjem od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 1388/15.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije za smer makeup artist, kurs će biti priznat kao položen ispit.

 PRAKTIČNA NASTAVA NA KURSU

Kurs nadogradnje kose, pored 10 susreta od po 5 školskih časova (dva meseca jednom nedeljno), ima i dve mogućnosti za praktičnu nastavu, koju bira sam polaznik.

Mogućnost A

Za kandidate koji su zaposleni, Akademija će pokloniti određenu količinu prirodne kose svakom polazniku kursa. Polaznik na kursu nadogradnje kose je dužan da sa dobijenom kosom vežba kod kuće sve ono što je naučio na nastavi, a predavač će na narednom času ispravljati i proveravati sve ono što je kandidat uradio kod kuće.

Mogućnost B

Kandidati koji žele praksu u salonu Akademije, imaju obavezu da dolaze tri puta nedeljno na 4 sata obavezne praktične nastave u trajanju od dva meseca (24 dolaska po 4 sata, ukupno 96 sati ili 120 školskih časova). Ovi kandidati ne dobijaju prirodnu kosu za vežbanje na poklon već koriste materijal u salonu Akademije.

Ponosni smo što se praktična nastava na kursu odvija takođe i na mnogim modnim revijama, snimanjima televizijskih emisija, na snimanju filmova, na samim televizijama kao i u radu sa pravim klijentima. Praksa na ovim dešavanjima nije obavezna, već se obavlja po pozivu profesora. Pogledajte ovde zanimljivosti sa praktične nastave. 

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA PRVOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA DRUGOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA TREĆEM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA ČETVRTOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA PETOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA ŠESTOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI  NA SEDMOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA OSMOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA DEVETOM ČASU

POGLEDAJTE ŠTA SE UČI NA DESETOM ČASU

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

DATUM POČETKA KURSA I DANE ODRŽAVANJA POGLEDAJTE

ZA POLAZNIKE VAN BEOGRADA OBEZBEDJEN SMEŠTAJ NA AKADEMIJI