Obuka za pirsing I stepen

Obuka za pirsing umetnika I stepen

Obuka za pirsing umetnika I stepen, na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity, bazirana je na pirsingu lica i Pirsing tela (bušenje kože na različitim delovima tela).

Pirsing  je danas za mnoge ljude uobičajena praksa i možemo ga jednako videti na deci, muškarcima i ženama. Postoje različiti kulturni, religijski ili individualni razlozi zbog kojih se osoba odluči za pirsing. Najčešće se pirsing radi iz estetskih razloga. Obzirom da se gotovo svakoj devojčici apliciraju mindjušice, kao i da većina momaka i devojaka ima na sebi odredjeni trajni nakit u vidu mindjušice ili nečeg sličnog, obuka za pirsing vam može omogućiti odličan posao s kojim možete sebi obezbediti dobre prihode.

Obuka za pirsing 

Obuka za pirsing umetnika I stepen na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity traje mesec dana, održava se dva puta nedeljno u trajanju od 2 školska časa sa ukupnim fondom od 20 časova (18 časova nastave plus 2 časa za provere znanja i ispit).

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, američkog York univerziteta i izraelskog Fakulteta za medicinsku kozmetiku i makeup umetnost iz Tel Aviva, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome Yourk Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za Make Up Artist-u, kurs će biti priznat kao položen ispit.

Nastavu vodi priznati pirsing umetnik Nenad Simić.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata i polaznika akademskih kurseva klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Obuka za pirsing umetnika I stepen ima i svoju nadogradnju, u vidu kursa za pirsing umetnika II stepen.

Pogledajte datum početka kursa i raspored održavanja klikom

OVDE

Nastavni plan

-Istorijat pirsinga

-Higijena,asepsa i antisepsa

-Anatomija

-Periferni nervni sistem

-Periferni kardiovaskularni sistem

-Etika i estetika

-Odnos prema klijentu sa psihologijom klijenta

-Tehnike ugradnje nakita(uho-tragus, obrva, nos, pupak)

-Prakticne vežbe ugradnje nakita