Obuka za pirsing I stepen

Obuka za pirsing umetnika I stepen

Obuka za pirsing umetnika I stepen, na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”, bazirana je na pirsingu lica i pirsingu tela (bušenje kože na različitim delovima tela).

Pirsing je danas za mnoge ljude uobičajena praksa i možemo ga jednako videti na mladima, muškarcima i ženama. Postoje različiti kulturni, religijski ili individualni razlozi zbog kojih se osoba odluči za pirsing. Najčešće se pirsing radi iz estetskih razloga. S obzirom na to da se gotovo svakoj devojčici apliciraju mindjušice, kao i da većina momaka i devojaka ima na sebi određeni trajni nakit u vidu mindjušice ili nečeg sličnog, obuka za pirsing vam može omogućiti odličan posao s kojim možete sebi obezbediti dobre prihode.

Obuka za pirsing 

Obuka za pirsing umetnika I stepen na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity” traje mesec dana, a održava se dva puta nedeljno u trajanju od 2 školska časa, sa ukupnim fondom od 20 časova (18 časova nastave plus 2 časa za provere znanja i ispit).

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, američkog York Univerziteta i izraelskog Fakulteta za medicinsku kozmetiku i makeup umetnost iz Tel Aviva, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Make Up Artist, kurs će biti priznat kao položen ispit.

Nastavu vodi priznati pirsing umetnik Nenad Simić.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata i polaznika akademskih kurseva klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Obuka za pirsing umetnika I stepen ima i svoju nadogradnju, u vidu kursa za pirsing umetnika II stepen.

Pogledajte datum početka kursa i raspored održavanja klikom

OVDE

Nastavni plan

– Istorijat pirsing

– Higijena, asepsa i antisepsa

– Anatomija

– Periferni nervni sistem

– Periferni kardiovaskularni sistem

– Etika i estetika

– Odnos prema klijentu sa psihologijom klijenta

– Tehnike ugradnje nakita (uho-tragus, obrva, nos, pupak)

– Prakticne vežbe ugradnje nakita