Select Page

Brazilska maderoterapija

Briga o lepoti je zanimanje koje je uvek na ceni i uvek će biti traženo. Kurs manikir sa medicinskim i estetskim pedikirom omogućiće Vam poznavanje zanata od kojeg ćete uvek imati sigurnu zaradu

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Brazilska maderoterapija postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija. Tretmani daju do 6 puta brže rezultate u poređenju sa klasičnom masažom.

Brazilska madero masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala ćelije iznutra. Prednosti brazilske  maderoterapije su da se smanjuju masne naslage oko struka, eliminiše višak sa butina, sužava struk, definišu ruke i noge, oblikuju butine i zadnjica, smanjuju naslage na leđima i stomaku i preraspoređuje salo na zadnjici.

Brazilska maderoterapija se radi mešavinom ruke i oklagije, tako da se u toku terapije telo modela savršeno modelira i čini privlačnijim. Nije potrebno čekati 10 tretmana da se vidi razlika. Svaki tretman je razlika.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Make Up Artist ili Estetičar – Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

DATUM POČETKA KURSA I RASPORED ČASOVA