+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KURS AIRBRUSH (potamnjivanje tela)

Kurs airbrush (potamnjivanje tela)

Kurs airbrush potamnjivanje tela se sastoji od 20 časova praktične nastave, u okviru koje se savladava tehnika potamnjivanja tela airbrush aparatom. Ovaj akademski kurs Vam nudi mogućnost savršenog poznavanja potamnjivanja tela – airbrush tehnik . Kurs obuhvata teorijski i praktičan deo uz obezbeđene skripte i materijal za rad.

Potamnjivanje tela Airbrush tehnikom je najbrža i najbezbednija medota za dobijanje preplanulog izgleda kože.

Ovom tehnikom se može potamnjivati i telo i lice.

Proces samog potamnjivanja traje oko 20 minuta i suši se istog momenta.

Ovaj postupak je prirodan, ne zasniva se na hemikalijama već na preparatima dobijenim iz organskih materija. Oni su bez alkohola, bez ulja, bez parabena, bez alergena i dermatološki su testirane. Boja traje oko 7 dana, a posle toga postepeno bledi. Idealna je za postizanje tamnog tena kada je to potrebno bez izlaganja sunčevim zracima i tretmanima solarijuma. Idealna je za osobe u drugom stanju i osobe sa osetljivom kožom koje se ne smeju izlagati sunčevim zracima. 

Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” pomaže pri zapošljavanju svojih svršenih polaznika i direktno posreduje između polaznika i poslodavaca, besplatno.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Make Up Artist ili Estetičar – Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

POGLEDAJTE ŠTA SE SVE RADI TOKOM PREDAVANJA NA KURSU:

KURS AIR BRUSH-A
PRVI ČAS:
Ovaj kurs je podeljen na teorijski i praktični deo.  Polaznici ovog kursa na teorijskom delu uče bolesti kože i građu kože. Upoznaju se sa materijalom i aparatom za rad, kao i sa samim mestom za rad. Predstavljaju im se boje za rad, kao i sam način rada.

TREĆI ČAS
Na ovom predavanju polaznici kursa uvežbavaju na modelu sam princip rada aparata.

ČETVRTI  ČAS
Ispit. Na ovom času sledi provera stečenih znanja i veština

INFORMACIJE O DATUMU POČETKA KURSA I RASPOREDU

POGLEDAJ RASPORED!

Nastavni plan na kursu: 

– Šta je airbrush

– Kako se pripremiti za tehniku airbrush-a

– Kako postupiti posle tretmana i održati postojanost boje

– Aparatura i održavanje iste

– Sve o tenu i bojama za rad

– Šta su bronzeri i kako rade

– Postupak potamnjivanja za takmičare

– Zaštitna dejstva potamnjivanja tokom leta i zime