Select Page

Kurs estetsko medicinskih kozmetičkih tretmana - USA

Kurs estetsko medicinskih kozmetičkih tretmana

Kurs počinje 07.10.2019.

Poštovane kolege i kozmetičari, kurs estetske medicine ima za cilj da programom ovog kursa objedini sve oblasti tretmana lica u okviru estetske medicine. Program kursa traje 12 nedelja, uključujući teorijska i praktična predavanja, tri puta nedeljno.

Svedoci smo brzog razvoja i ekspanzije estetskih tretmana na tržištu kao i velike potrebe za stručnjacima – kozmetičarima, koji će svojim znanjem poboljšati poslovanje svake klinike ili dermatološke ordinacije u estetskoj medicinskoj praksi.

Kada se stvorila potražnja stručnjaka kozmetičara u estetskoj medicini na tržištu?

Većina dermatoloških ordinacija ili čak stomatoloških ordinacija našla je izvor prihoda u estetskoj medicini. Tretmani poput botoksa, hijaluronskih filera i PRP terapije, sve češće su zastupljeni i polako potiskuju koncept nege kože i prevencije njenog starenja. Ovi tretmani u potpunosti su zamenili i okrenuli sistem preventive, stavljajući je u pozadinu. U prvom planu su instant tretmani sa brzo vidljivim rezultatima. Savremena žena će usled manjka vremena omogućiti sebi da uvek izgleda lepo. Brzim tretmanima, popunjavanjem bora i drugim invazivnim tretmanima dobiće željeni rezultat: saniran proces starenja instant metodom.

Nakon tretmana potrebna je i adekvatna nega, zar ne? U suprotnom, invazija iglom na lice se mora ponoviti. Veoma često je tretman bolan, posledice mogu biti vidljive i duži period nakon tretmana. Pravilno uzeta anamneza i razgovor sa klijentom pre tretmana, umnogome olakšavaju posao i lekaru i kozmetičaru. Većina nuspojava nakon tretmana, posledica je neadekvatne nege: klijent pokušava da umanji otok mazanjem različitih melema i drugih supstanci, upotrebom leda i slično.

Čak 90% lekara koji danas posluju u praksi estetsko-medicinskih tretmana složilo se da im je kozmetičar sa znanjem iz oblasti estetske medicine neophodan! Asistent u toku tretmana i kozmetičar koji će prepisati pravilnu negu, neodvojivi su deo lekarske prakse.

Bilo da ste kozmetičar sa sopstvenim poslom i praksom ili radite u kozmetičkom salonu, program kursa koji je pred Vama dodatno može unaprediti Vaše poslovanje i dovesti novu klijentelu. Svaka lekarska ordinacija koja praktikuje tretmane u oblasti estetske medicine veoma rado će zaposliti ovakvog stručnjaka.

U cilju postizanja što bolje prakse, svi tretmani izvode se na Akademiji praktično.

Naši stručnjaci podeliće sa Vama svoje praktično i teorijsko znanje. Teorijska predavanja vodi Prof. dr Svetlana Grubor- specijalista dermatovenerologije. Praktične tretmane vodi prof. Dr Vukan Babić- praktičar u oblasti estetske medicine.

Kvalitet našeg rada prepoznat je od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, koje je dalo pozitivno mišljenje za većinu naših kurseva. Polaznici Akademije danas rade i posluju na svim kontinentima i ima ih više od hiljadu. Njihova iskustva možete pogledati na linku:

http://www.kozmetika.edu.rs/iskustva-studenata/

Hvala Vam što ste odabrali Akademiju za estetiku i kozmetologiju “Purity”!

Informišite se telefonom o terminima kursa

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. 

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Raspored predavanja :

1.Estetska hirurgija u estetici i kozmetici. (predavanja će se održavati jednom nedeljno, opciono dani u nedelji su utorak,sreda ili četvrtak u trajanju od 2 školska šasa.). Konkretan dan po ustaljenom rasporedu biće definisan u toku rada sa polaznicima.

2.Dermatologija, prof. dr Svetlana Grubor

Ponedeljak 07.10.2019. i 21.10.2019. od 09h do 13h

Ponedeljak 14.10.2019. i 28.10.2019. od 17h do 21h

3. Medicinska kozmetika prof.dr Vukan Babić

Četvrtak od 11h do 14h

 

 

POGLEDAJTE I OSTALE KURSEVE NA AKADEMIJI PURITY

obuka za prp tretman

U nastavku pročitajte program kursa po nastavnim jedinicama:

1. Bradavice: Klasifikacija i uklanjanje; Tretman kauterizacije
2. Kolagen: Pojam, uloga; Tretiranje pacijenata kolagen terapijom
3. Akne: Klasifikacija, terapija; Tretiranje izuzetno problematičnih tipova kože
4. Mezoterapija: pojam, vrste, praktična primena, aktivne supstance u mezoterapiji; nega kože nakon mezoterapije
5. Plazma lifting: Upotreba PRP tretmana, svojstva krvne plazme, praktično tretiranje kože metodom PRP; nega kože nakon plazma tretmana
6. Hijaluronski dermalni fileri: Hijaluron, svojstva i upotreba u estetskoj medicini. Praktična primena i nega nakon tretmana hijaluronskim filerima
7. Mezoniti: Pojam, tretman i nega kože
8. Hemijski medicinski piling kiselinama visoke koncentracije i nega nakon tretmana.
9. Botox: pojam i upotreba u estetskoj medicini. Praktična primena i nega
10. Radiotalasni lifting: radiotalasi, upotreba. Dejstvo, kontraindikacije, nega nakon tretmana
11. Sterilizacija i dezinfekcija
12. Virusne infekcije kože
13. Završni rad

Koje su prednost obuke na Akademiji?

Mi ostajemo u kontaktu sa našim polaznicima i nakon obuke, pružamo im informacije o inovacijama i trudimo da pomognemo u razvoju posla kroz marketinšku saradnju. Na Akademiji ćete pored znanja dobiti i podršku prilikom nabavke potrebne opreme za rad kao i savete naših estetičara kako da pravilnom negom kod kuće Vaš klijent bude zadovoljan postignutim rezultatima. Nakon rada u estetskoj medicini sa klijentima, Akademija nije zabeležila ni jednu alergijsku reakciju, burnu reakciju kože, ili imala nezadovoljnog klijenta.

Jeste li znali da…?

Cena svakog sledećeg kursa koji budete pohađali na Akademiji je sa 30% popusta

Za upis trećeg kursa Akademija odobrava popust od 50%

Četvrti kurs koji odaberete sa liste ponuđenih kurseva Akademija Vam daje na poklon!

Sve veći broj polaznika opravdava desetu godinu postojanja Akademije. Naše iskustvo i kvalitet rada pozitivno je ocenjeno od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Hvala Vam što ste za unapređenje svoga znanja odabrali Akademiju za estetiku i kozmetologiju „Purity“.