Select Page

NAJBOLJE OD KOLAGENA - tretman sa ribljim kolagenom i zlatnom maskom

Najbolje od kolagena

Tretman sa zlatnom maskom i kolagenom je najbolje od kolagena što on može pružiti. Anti age tretman lica tretman sa Zlatnom maskom – za prirodno i zdravo stanje kože neophodna je hidratacija ali i obnavljanje i regeneracija radi poboljšanja elastičnosti kože. U tome najveću uogu ima kolagen. Opšte je poznato da je kolagen glavni protein u koži i da je odgovoran za stanje kože, očnih jabučica, kostiju, kose i noktiju. Budući da se kolagen u organizmu neprekidno obnavlja I odumire, potrebno ga je redovno unositi tretmanima I suplementacijom. Najbolji rezultati se postižu zlatnom maskom sa prirodnim ribljim kolagenom. Zlatna maska vlaži kožu dugi vremenski period, vraća koži sjaj i osvežava kožu.

Tretman sa zlatnom maskom, ukoliko se primenjuje redovno, smanjuje dubinu i dužinu bora i regneriše kožu. Sam tretman sa zlatnom masku zahteva detaljnu pripremu kože. To se postiže hemijskim čišćenjem lica enzimskim pilingom -ako je potrebno i specijalnom lifting masažom. Za pripremu kože za tretman sa zlatnom maskomi kolagenom smo koristili Purity proizvode. Purity proizvodi su nanotehnološki proizvedeni i namenjeni profesionalnoj upotrebi. Neki od njih se preporučuju i za kućnu upotrebu kako bi se zadržao efekat preparata. Tretman smo nastavili sa aplikovanjem hipoalergijskog gela sa prirodnim kolagenom i paltinom.

Ovaj gel je namenjen i za najosetljiviju kožu. Sprečava simptome starenja kože, sužava proširene kapilare i pojačano crvenilo na licu. Odličan je preparat za kuperoznu kožu i kožu sklonoj aknama. Tretman sa zlatnom maskom I kolagenom smo nastavili nanošenjem vode na lice vrat i dekolte, pa smo preko toga stavili gel sa prirodnim kolagenom i platinum i radili specifičnu lifting masažu I nakon toga smo kombinovali sa mezoporacijom, tako što smo naneli još jedan sloj kolagen gela I unosili putem mezoporacije koja je rađena 10 minuta. Posle uspešno odrađene mezoporacije, sledi zlatna maska sa prirodnim kolagenom. Preko maske je rađena lagana limfna drenaža, koja služi radi izbacivanja limfe i toksina.

Zagrevanjem kože pospešuje se prodornost kolagena čak u derm. Vreme koje je predviđeno kada je zlatna maska u pitanju na površini kože jeste 30 min. Ovim redosledom, završava se tretman zlatne maske i kolagena , nanosimo Purity zaštitnu kremu na lice vrat I dekolte koja koži daje neverovatan osećaj mekoće, hidriranosti i sjaja.

POGLEDAJTE VIŠE O OSNOVAMA HIGIJENSKOG TRETMANA

osnove higijenskog tretmana

POGLEDAJTE VIŠE O TREĆEM ČASU NA KURSU ZA KOZMETIČARE

za kozmetičare

POGLEDAJTE VIŠE UREDNIM I KRATKIM NOKTIMA

uredni nokti