Select Page

Treatment Mask Oily Skin

Tretmanska maska za masnu kožu sklonu bubuljicama

profesionalna upotreba, 300 ml

svojstva: duboko čisti, prirodo pilinguje i hrani kožu. Maska absorbuje toksine i mrtve ćelije kože pretvarajući ih u nove. Ostavlja sjajan film na koži. Namenjena je aknoznoj koži.

uputstva: nanosi se četkicom u tankom sloju. Koristi se u toku medicinskog kozmetičkog tretmana. Deluje od 5 do 7 minuta. Uklanja se natapanjem kozmetičkim sunđerima i mlakom vodom a zatim skidanjem.

sastav: zelena glina – sadrži preko 25 esencijalnih minerala formiranih u hemijskim procesima unutar tla. Supstanca je sa negativnim elektronskim punjenjima zbog čega mnogi toksini u koži i telu imaju pozitino elektronsko punjenje koje ih privlači i samim tim čisti kožu. Bela prirodna glina – bogata mineralna supstanca koja se koristi kao absorbent masnoće i toksina. Med –antisepticko i antibakterijsko dejstvo. Sadrzi 30 tipova flavonoida – ubica klica. Alantoin daje mekoću i glatkoću koži, hidrataciju i pomaže obnavljanje ćelija kože. Prirodni glicerin – kokos, palma – pomaže održavanje hidratacije kože. Ulje geranijuma pomaže u tretiranju akni, infekcija i iritacija. Ulje lavande – utiče na snažnu imunizaciju kože. Triklosen je sintetički kompleks sa anti kličnim, gljivičnim i virusnim karakteristikama. Vitamin E je moćan antioksidans koji pomaže u prevenciji ranih znakova starenja izazvanih pušenjem, radijacijama, otrovima i zagađenjima. Kokosovo ulje pomaže koži kod iritacija i u prevenciji od isušivanja.

 

Naruci mobilnim telefonom sa popustom klikom na cenu

Vrati se na Purity i NMF proizvode