Select Page

REALITY SHOW MALDIVI - priprema u backstage-u

Reality show Maldivi

Reality show Maldivi je organizovan je na bazi muzičkog kampa. Učesnici Maldiva borave 24h ispred kamera a jednom nedeljno imaju muzičko takmičenje. Reality show Maldivi se emituje na Happy televiziji a muzički nastupi učesnika tokom vikenda. Stručni tim Akademije Purity je zadužen za šminku, masku, frizuru i kostim na takmičenjima. To radi uz asistenciju polaznika kursa tehnike šminkanja lica, scenske šminke i kursa za ženskog frizera. Mentori koji rade sa učesnicima im dodeljuju numere koje će izvoditi. Zadatak Tima Akademije Purity je da takmičari što više liče na izvođače čije pesme pevaju. Takmičari će se oprobati i pevački i glumački. Pod tremom, prvi javni nastup i imitacija od ulaska u „Maldive“ zvučao je veoma dobro, što su potrvdili i članovi žirija, koji su im dodelili ocene. U žiriju su, pored ostalih bili: Ana Bekuta, Maja Nikolić, Amadeus bend, ali i drugi, koji su se, nalik na evrovizijsko takmičenje uključivali video pozivom sa mesta gde su se nalazili u trenutku takmičenja.

Naišli smo na različite izazove kada je maska u pitanju. Izvođači nisu uvek slični onome koga imitiraju . Dugim posmatranjem anatomije lica onoga koga imitiraju uočavamo vidljive razlike u crtama lica i na njih se fokusiramo. Tomu Zdravkovića je imitirao Petar Holovčuk. Petra smo postarili, suzili mu lice i izradili veći nos koji mu je dao najviše karakteristika Tome Zdravkovića. Ulogu Tošeta Proeskog je imao Stefan Luković. Stefan po građi podseća na Tošeta a što se tiče maske dodali smo mu bradu, periku i uradili korekciju očiju. Stefan je u ovom prvom muzičkom takmičenju u Reality show Maldivi izašao kao pobednik.

Reality show Maldivi je na sceni imao jednu od najvećih zvezda sa naših prostora – Cecu Ražnatović. Mirela Salaka je oduševila sve prisutne kada je izašla na scenu i zapevala Cecin hit. Nosila je nisku, urednu punđu, karmin jarke boje,eyeliner, dugu crnu haljinu i upečatljiv nakit. Prepoznatljiv Cecin stil, način pevanja i ponašanje ostavili su jak utisak na žiri. Na sceni smo mogli da vidimo još mnogo izvođa poput Ane Bekute, Snežane Đurišić, Amadeusa, Severine, Zane, Marinka Rokvića, Hanke Paldum, Nine Badrić i ostalih.

POGLEDAJTE KAKO SE IZRAĐUJE MASKA ZA FILM

DSCN8212

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ŠMINKA ZA TRANSFORMACIJE

DSCN7222