Select Page

NMF silky soft cleanser

Tečni sapun za dubinsko čišćenje lica

Današnja preporuka za negu vaše kože je NMF silky soft cleanser tečni sapun za čišćenje i dezinfikovanje lica iz Izraelske nanotehnološke kozmetičke linije. NMF silky soft cleanser predstavlja idealnu formulu za higijensko čišćenje lica.  Zbog svoje gelirane strukture, koži daje izuzetnu čistinu i nežnost. NMF silky soft cleanser je preparat koji mogu koristiti svi tipovi kože  kao dezinfekciono sredstvo za lice.

U profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim tretmanima NMF silky soft cleanser tečni sapun se pokazao kao najefikasniji u hemijskom čišćenju lica umesto tonika i mleka. NMF silky soft cleanser tečni sapun preparat je takođe efikasan i za suvu i osetljivu kožu jer je vrlo blag , hrani kožu i osvežava.

NMF silky soft cleanser tečni sapun se preporučuje i za kućnu negu lica. Nanosi se u tankom sloju laganim kružnim pokretima na lice, vrat i dekolte i razblažuje se sa mlakom vodom i laganim kružnim pokretima se nastavlja aplikovanje preparata. Nakon završenog dezinfikovanja ukloniti sa mlakom vodom kozmetičkim sunđerima. Ovakav kućni tretman se može primenjivati i u dnevnom i u noćnom periodu jer je NMF silky soft cleanser tečni sapun efikasan u delikatnom čišćenju i koža na dodir postaje poput svile. Pakovanje preparata sadrži 400ml.

Aktivni sastojci NMF silky soft tečnog sapuna su:

Ulje badema – Hrani kožu, štiti je, neguje, koristi se za suvu kožu i osetljivu tj sklonu iritacijama.

Gliceril stearat – Služi kao emulgator i pomaže preparatu da prodre u dublje slojeve kože.

Propilen glikol – Hidrira kožu.

Urea – Zadržava hidriranost na površini kože.

Ekstrakti voća u kombinaciji sa vodom – Osvežava kožu, hidrira, čisti pore, hrani.

Ekstrakt nara – Pomaže u regeneraciji dermisa.

Svi ovi sastojci su bezbedni za upotrebu. NMF silky soft tečni sapun dubinski čisti kožu i nakon duže upotrebe koža izgleda smirenije, na dodir nežnije, elastičnije i izgleda blistavije i svežije.

Pogledajte šta je Bioptron svetlosna terapija i čemu služi

bioptron svetlosna terapija

Pogledajte sve o Purity preparatu Alpha - Beta piling