Select Page

Purity Alpha - Beta Piling

Purity Alfa – Beta Piling

Današnja preporuka za negu vašeg lica je Purity Alpha Beta Piling iz Izraelske nanotehnološke linije.  Purity Alpha Beta Piling je duboki piling sa 10% kiselina namenjen za uklanjanje izumrlih ćelija kože unutar epiderma. Podstiče regeneraciju ćelija tako što ih rastvara i topi polako, bezbolno. Poboljšava nivo hidratacije kože, a svojim delovanjem vraća živahnost revitalizovanoj koži. U profesionalnoj upotrebi Putiy Alpha Beta Piling se primenjuje u medicinskim tretmanima i anti – age tretmanima za duboko dezinfikovanje kože, posvetljuje pigmentacije, reguliše masnoću i podmlađuje lice. Nanosi se veoma tanak sloj, koji ostaje na površini kože do 3min. Ispira se mlakom vodom ili sa natopljenim kozmetičkim sunđerima. U slučaju da ne pokaže efekte, piling naneti četiri dana uzastopno i držati ga na koži pet minuta. Za još dublji piling moguće je naneti tri tanka sloja sa pauzama između. Ako se radi piling u tri sloja, lice se ispira za 24h i u naredna tri dana se ne koristi parfemisana hidrantna krema, već krema sa zaštitnim faktorom. Purity Alpha Beta piling se preporučuje i za kućnu negu uz predhodno date instrukcije stručnog lica. Preparat nije agresivan i na koži se oseća blago peckanje i miris preparata je veoma blag. Pakovanje Purity Alpha Beta Pilinga sadrži 50ml.

Aktivni sastojci Purity Alpha – Beta Pilinga su:

Glikolna kiselina – Poboljšanje tena, koža je mekša, čvršća sa vidljivo manje bora, mrljica pigmentacija i nepravilnosti i koža je hidrirana.

Salicilna kiselina – Umiruje upalne procese na koži lica.

Mlečna kiselina – Hrani kožu i hidrira.

Vitamin E – Deluje antioksidantno i bori se protiv opuštene i naborane kože.

Limunska kiselina – Voćna kiselina smanjuje bore i vraća koži sjaj i elastičnost.

Ekstrakt hamamelisa – Zaustavlja bakterije i dezinfikuje kožu lica.

Retinol – Efikasan je u borbi protiv starenja kože.

Šea buter  – Hidrira kožu i hrani je.

Ulje badema – Deluje antioksidantno, ima visok sadržaj vitamina E, masti i proteina.

Glicerin – Zadržava vodu u koži.

Skvalen – Deluje kao antioksidans i štiti našu kožu od spoljašnjih štetnih faktora.

 

Svi ovi sastojci su veoma delotvorni i bezbedni. Purity Alpha Beta Piling pomaže koži da se reši pigmentacije, upalnih procesa, dehidratacije, ožiljaka i bora. Nakon duže upotrebe Purity Alpha Beta Pilinga koža postaje mekša, svežija, nežna, sjajnija, zategnutija, zaštićena i vraća se imunitet koži.

 

Pogledajte kako izgleda NMF hijaluronski serum

Pogledajte kako izgleda tretman lica sa glumicom Majom Lukić