Select Page

NEVENA ŠARČEVIĆ O SUZANI SUVAKOVIĆ SAVIĆ - šminka i frizura Akademija Purity

Nevena Šarčević pred kamerama

Glumica Nevena Šarčević pred kamerama uvek izgleda prirodno i besprekorno. Sa Nevenom smo već dugi niz godina u službi njenog tima za ulepšavanje i negu. Nevena, zbog profesije kojom se bavi, nema mnogo slobodnog vremena da se posveti sebi. Zato smo tu mi, tim Akademije Purity, kako bi Nevena uvek izgledala sveže, odmorno i blistavo. O nezi njenog lica brine tim kozmetičkog sektora. Primenjujemo čišćenje lica uz lifting masaže koje poboljšavaju elastičnost kože. Za njenu dugu i sjajnu kosu zaslužna su pakovanja sa arganovim uljem i blago senčenje kose tzv „sunce u kosi“. Njenom obliku lica najviše pristaju blagi talasi , pomalo neuredni, pušteni da slobodno padaju. Što se tiče šminke držimo se svežih tonova kajsije na obrazima i usnama. Sa tom bojom kombinujemo zlatne, bakarne i smeđe nijanse na očima u 3D tehnici šminkanja. Za potrebe snimanja u studiju šminku radimo nešto intenzivnije. Tada se odlučujemo za jarko crveni karmin koji pristaje njenom tenu i boji kose.

Nevena Šarčević je imala zapaženu ulogu Dude u filmu rediteljke Maje Miloš“Klip”, nagrađenom u konkurenciji od 100 filmova na Međunarodnom, upravo završenom festivalu, “Sinema Siti”.
Takođe je nominovana za najvoljeniju ženu 21.veka! Kao najmlađa nominovana je u “Airlinivo” organizaciji koja na našem tržištu već osam godina podržava talentovane i vredne žene. Manifestacija kao što je naj žena veoma je potrebna brendovima i potrošačima sa kojima u direktnoj komunikaciji razmenjuju informacije. U toj priči one dele tajnu šta je to harizma, kako postaju legende stoleća…
Čast je tim veća, što su nominovane dobitnice bile Ksenija Mijatović, Biljana Obradović, Verica Rakočević, Ana Tasone Milošević, Dragana Živić Ilić, Elena Karaman Karić, Esma Redžepova, Željana Vučić Postolovska, Tamara Vesna, Olivera Ptica, a inače prve nominovane su bile Olja Ivanjicki, Olivera Marković i druga poznata imena žena koje su na ovim prostorima i van njega uradile mnogo štošta.

POGLEDAJTE KAKO DOBITI BUJNE LOKNE

bujne lokne

POGLEDAJTE VIŠE O ODNOSU ŠMINKE I SVETLA

dscn4567