Select Page

MODA MILICE TRIČKOVIĆ - modni editorijal u Telegrafu

Moda Milice Tričković

Telegrafov modni editorijal vas ponovo iznenađuje! Moda Milice Tričković je predstavljena u punom sjaju komada koje nose jedinstveni Miljan i prelepa Drarinka. Prvi put u Telegrafovom modnom editorijalu je gost i jedan muškarac u čijim rukama se prelepa Darinka Vučeljić oseća potpuno zaštićeno. Miljan Rovčanin vam predstavlja spoj moći i elegancije, kojim zrači najnovija moda Milice Tričković. Miljan Rovčanin je javnosti poznat kao trenutno najbolji bokser u teškoj kategoriji i kao velika nada našeg sprorta. Iza sebe ima 16 profesionalnih mečeva i svih 16 pobeda, od kojih je 13 dobio nokautom!

Moda Milice Tričković

Kao sin Martina Rovčanina, profesionalnog boksera, prirodnim tokom Miljan od malih nogu obitava u svetu sporta. Otac mu je bio lični trener i sve svoje znanje je prenosio na sina. Ova porodična spona je rezultirala njihovim neumornim treninzima, gde se između njih razvilo poverenje koje i dan danas traje. Miljan je član “Bali Balkan Boxing” kampa za obuku profesionalnih boksera. Ostao je veran korenima i igra pod zastavom svoje zemlje, bez obzira na ponude iz nemačkih prestižnih klubova. Miljan je iz hobija učestvovao u brojnim muzičkim spotovima (od kojih jedan možete pogledati ovde), a sada je i specijalni gost našeg editorijala.

Pored njega, pred objektivom profesionalnog fotografa Aleksandre Bogićević se našla i prelepa Darinka Vučeljić. Darinka je profesonalni model. Svoju karijeru je započela u Milanskoj agenciji “Names”. Radeći i boraveći u Milanu, Darinka je sarađivala sa prestižnim svetskim kreatorima poput Iv Sen Lorana.

Moda Milice Tričković

Bila je u prilici da sarađuje i sa eminentnom modnom kućom Dolče i Gabana, ali je Darinka ovu ponudu odbila i vratila se u Beograd, gde se posvetila svom pozivu. Ona je viši fizioterapeut specijalizovan za sportske povrede, što i danas radi. Modelingom se sada bavi iz hobija i ljubavi, i iskiljučivo za našu kuću. U ovom modnom editorijalu imate prvi put priliku da vidite kakva je muška moda Milice Tričković, kao i prelepe haljine prikazane na poslenjem Serbia Fashion Week-u.

POGLEDAJTE VIŠE O ROMANTIČNOM EDITORIJALU

romantični editorijal

POGLEDAJTE VIŠE O MISS BOJANI BOJANIĆ I ANI MINKIĆ

bojana bojanić

POGLEDAJTE VIŠE O HALJINAMA VALENTINE VIDAL

haljine Valentine Vidal