Select Page

MISS BOJANA BOJANIĆ I ANA MINKIĆ - Telegrafov modni editorijal

Miss Bojana Bojanić i Ana Minkić

Miss Bojana Bojanić i Ana Minkić našle su se pred objektivom Aleksandre Bogićević. Zavirite u novi Telegrafov modni editorijal i zaslepeće vas luksuzna lepota žene i automobila. Bojana Bojanić, manekenka i model Miss Yu kompanije, je prva pratilja mis Srbije 2016 i Miss Universe 2016 godine. Bojana je pozirala i sa Anom Minkić, koja je bila finalistkinja izbora za Elite model look 2004. godine, gde je osvojila treće mesto. Prelepe devojke nose fenomenalne komade iz kolekcije naše sjajne dizajnerke Milice Tričković, koju ste mogli da vidite na poslednjem Serbia Fashion Week-u.

Fotografije, sa svojim ličnim pečatom, snimila je Aleksandra Bogićević. Sa Aleksandrom sarađujemo već duže vreme tako da se sa našim timom veoma dobro razume. Iz svakog modela izvuče ono glamurozno, elegantno i ženstveno osećanje koje se vidi na fotografijama. Svetlost koju koristi u fotografijama izuzetno ističe lepotu šminke i sjaj frizure koja se stilizuje na modelima. PORSCHE Beograd-Ada salon je omogućio da se ovaj editorijal snimi sa njihovim moćnim automobilima. Automobili predstavljaju kontrast između velike snage i ženske krhke lepote. Ujedno, zajedno čine duo elegancije u crnoj boji i sjajnoj teksturi.

Za  glamurozne frizure i šminku pobrinuo se naš profesionalni tim Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity“. Kod Bojane Bojanić i Ane Minkić smo uskladili stil šminke i frizure kako bi bile slične na fotografijama. Koristili smo neutralne nijanse senki i karmina kako bi ih uklopili sa crnim haljinama Milice Tričković. Zemljani tonovi daju toplinu licu i odlično se kombinuju sa crnom bojom materijala. Tekstura senki, rumenila i karmina je sjajna kako bi se na fotografijama isticali kao najviši delovi lica. Frizure za editorijal su raskošne i bujne. Kupom velikog prečnika smo dobili krupne lokne koje podsećaju na stil frizura iz pedesetih godina. Bojana Bojanić će predstavljati Srbiju na izboru za Miss Universe a mi joj želimo puno uspeha!

POGLEDAJTE VIŠE O SLIKANJU NOVIH ČLANICA MISSYU

slikanje novih lepotica

POGLEDAJTE VIŠE O HALJINAMA VALENTINE VIDAL

haljine Valentine Vidal

POGLEDAJTE VIŠE O PENNA ATELIER EDITORIJALU

penna atelier