Select Page

HALJINE VALENTINE VIDAL - šminka i frizura Tim Akademije Purity

Haljine Valentine Vidal

Žaklina i Milica samo za vas donose prekrasne haljine Valentine Vidal iz njene nove kolekcije. Valentina Vidal je poznata po raskošnim unikatnim haljinama posutim ručno rađenim detaljima, koje i od običnih devojaka mogu da naprave prekrasne princeze. Ovog puta u Telegrafovom modnom editorijalu njene nove kreacije predstaviće vam srpske lepotice koje plene harizmom, Žaklina Vučić i Milica Milošević. Zanosna Žaklina je rođena 1996. godine, student je političkih nauka u Novom Sadu. Voli svet mode od malih nogu, pa nije ni čudo što dobija brojne ponude u zemlji i inostranstvu. Prekrasna Milica je rođena 1992. godine, apsolvent je na Učiteljskom fakultetu u Beogradu. Modelingom se bavi od malih nogu, jer je to posao njenih snova.

Editorijal i haljine Valentine Vidal je sniman u Queen’s Astoria Design Hotelu u Beogradu, koji odiše svetskim duhom.

– U ovakvom luksuznom ambijentu bilo je zadovoljstvo i uživanje raditi modni set. Lepota prostora uhvaćena u trenutku vremena naglašava lepotu devojaka – kaže profesionalni fotograf Aleksandra Bogićević, koja stoji iza ovog projekta.

Za Žaklininu i Miličinu šminku i frizuru pobrinuo se Tim eksperata akademije Purity. Ovo je samo jedan od mnogih editorijala na kojim sarađuje Telegraf i naš stručni tim.

Milica i Žaklina se karakterno veoma razlikuju – shodno tome našminkane su u potpuno drugačijem stilu. Milica je dugokosa brineta kojoj idealno pristaje sjajna i duga kosa koja pada preko leđa i ramena. Stilizovali smo je presom tako da bude uredna i sjajna. Koristili smo smeđe i crne nijanse senki kako bi istakli njene krupne oči. Na usnama smo koristili neutralnu boju mesa. Kod Žaklin smo se odlučili za neurednu punđu na samom vrhu glave. Njene plave pramenove smo stilizovali kupom i formirali u punđu sa puno volumena. Istakli smo njene pune usne sa karminom u ružičastoj nijansi. Haljine Valentine Vidal odišu glamurom i stilom a ovakav stil šminke i frizure upotpunjuju fotografije modnog editorijala.

POGLEDAJTE VIŠE O PENNA ATELIRE MODNOM EDITORIJALU

penna atelier

POGLEDAJTE VIŠE O EMISIJI MAJE GOJKOVIĆ

DSCN6299

POGLEDAJTE VIŠE O REVIJI BATE SPASOJEVIĆA

bata spasojević individual