Select Page

Alpha - Beta Retinol Krema

Purity Alpha – Beta Retinol Cream

Današnja preporuka za negu vaše kože je Alpha – Beta Retinol krema za lice iz Purity Izraelske nanotehnološke kozmetičke linije. U profesionalnoj upotrebi Alpha – Beta Retinol krema se pokazala kao najefikasnija u kozmetičkim tretmanima protiv hiperpigmentacije. Alpha – Beta Retinol krema se aplikuje na kraju tretmana hiperpigmentacije tj nakon tretmana mikrodermoabrazije, hemijskog pilinga ili mezopena. Alpha – Beta Retinol krema je isključivo namenjena za uklanjanje fleka i blagih pigmentacija, može se tretirati vrat i dekolte. Alpha – Beta Retinol krema hidrira kožu, vraća joj sjaj i elastičnost. Alpha – Beta Retinol kremu preporučujemo i za kućnu lica. Nanosi se u tankom sloju i laganim kružnim pokretima utrljati, sačekati da se izvrši kompletna absorpcija i nakon toga naneti kremu ili toniranu kremu sa zaštitnim UV faktorom. Pakovanje Alpha – Beta Retinol kreme sadrži 50ml.

Aktivni sastojci Alpha – Beta Retinol kreme su:

Glikolna kiselina: Nalazi se u šećernoj trsci. Uklanja mrtvi površinski sloj na koži. Kožu čini blistavijom i hidriranom.

Salicilna kiselina: Prodire duboko u pore i pročišćava ih. Umiruje kožu, izbeljuje i tonira.

Mlečna kiselina: Stimuliše odbacivanje mrtvih ćelija kože i ubrzava obnavljanje kože.

Limunska kiselina: Dezinfikuje kožu, hidrira i osvežava.

Retinol: Vitamin A, efikasan je za regenerisanje kože oštećenje sunčevim zracima i ubrzava obnavljanje ćelija kože.

 

Svi ovi sastojci su prirodni, ispitani i bezbedni za upotrebu. Prijaju vašoj koži lica i nisu agresivni. Redovnom dnevnom upotrebom Alpha – Beta Retinol kreme se znatno umanjuju fleke i pigmentacije na vašem licu i posvetljuje se tamnija koža. Što je primena duža efekat je sve bolji i oštećeni delovi na licu se regenerišu.

Pogledajte kako izgleda proizvod za rešenje hiperpigmentacije

BRight

Pogledajte kako izgleda nega starije kože