Select Page

UMIRUJUĆI SERUM - rad sa preparatima Cheyladerm

Umirujući serum

Cheyladerm je Švajcarska kozmetika, nova na tržištu srbije. Umirujući serum, pored ostalih proizvoda deluje umirujuće i blago na tretiranu kožu. Tretmani lica su često invazivni i izazivaju različite reakcije na koži. Umirujući serum će smiriti kožu sa blagim osećajem hlađenja. On je intenzivan hidrirajući serum koji konstantim korišćenjem ostavlja kožu nežnom, ujednačenom i sjajnom.

Umirujući serum je deo Cheyladerm kozmetike. Da bi se obezbedili visoki standardi kvaliteta svi Cheyladerm proizvodi proizvedeni su u Švajcarskoj po ISO standardima. Ove proizvode ne testiramo na životinjama. Pri formulisanju proizvoda koristimo najčistiju izvorsku vodu. Eksluzivni proizvodi ove kozmetike razvijeni su u skladu sa najnovijim tehničkim dostignućima. Istraživanja se sprovode u renomiranim laboratorijama od strane vodećih dermatologa i estetskih stručnjaka koji kombinuju najbolje iz prirode i nauke kako bi dobili kvalitetne proizvode.

Umirujući serum – Cheyladerm

Glavni cilj kompanije Cheyladerm je razvoj medicinski utemeljenih proizvoda za negu kože, u skladu sa aktuelnim istraživanjima i tendencijama u ovoj oblasti. Cheyladerm je švajcarska kozmetologija, 100% prirodna kozmetika, nije testirana na životinjama, bez životinjskog porekla bazirana na hijaluronskoj kiselini i bex4 komponentama. Sa ovom kozmetikom se mogu raditi antiage tretmani za sve tipove kože, ispravljanje nepravilnosti poput bora, ožiljaka, akni, bubuljica i staračkih pega. Na slikama možete videti rad i kako deluje umirujući serum pre i posle tretmana.

POGLEDAJTE ŠTA SU TO SPECIJALNI TRETMANI

DSCN6544

POGLEDAJTE ŠTA JE TO DERMAPEN

DSCN6563