Select Page

NATAŠA DAMNJANOVIĆ U TELEGRAFU - Akademija Purity zadužena za šminku i frizuru

Nataša Damnjanović i Nenad Pajić u Telegrafu

Novi modni editorijal kroz objektiv Aleksandre Bogićević možete pogledati u Telegrafu. Za šminku i frizuru modela i kreatorke Nataše Damnjanović zadužena je Akademija Purity. Osim nje, na fotografijama je i model Nenad Pajić.  Modna kreatorka i manekenka Nataša Damnjanović predstavila se javnosti pre oko godinu dana, kada je održala svoju prvu humanitarnu reviju. Ona pravi unikatne, ručno rađene haljine i sve izrađuje sama, a za izradu jedne potrebno je nekoliko meseci.

U Telegrafu u ovom modnom editorijalu možete videti i Nenada Pajića.

Nenad Pajić je muški model čije lice krasi najveći broj muzičkih spotova, a podjednako je pristuan i na modnim pistama. Završio je Fakultet za medija i komunikacije, a zbog svog istocnjackog izgleda trenutno je angažovan na istočnom tržištu, a živi u Dubaiju.

U Telegrafu možete videti najlepše kreacije, modele, šminku i frizuru. Naš stručni tim tokom priprema i snimanja sve vreme sarađuje sa fotografom Aleksandrom Bogićević. Njena ideja se prenosi na fotografiju a mi smo tu da šminka i frizura budu što bliži zamišljenom cilju. Tema njenih fotografija je najčešće glamur i raskoš. Modeli na njenim fotografijama su prelepe dame najrazličitih karaktera i posebnog izgleda. One sa sobom nose određeni stav i prenose emociju putem fotografija. Saradnja sa ovakvim timom svaki put donosi novu inspiraciju i uspešne fotografije.

POSTANI MAKEUP ARTIST

novogodišnja šminka 2018

POGLEDAJTE EDITORIJAL SA BOJANOM KRSMANOVIĆ

supermodel Bojana Krsmanović