+381607237853 akademija.purity@gmail.com

TRAJNA ŠMINKA OBRVA KAO GLAVNI TREND U SVETU LEPOTE

Trajna šminka obrva kao glavni trend u svetu lepote

U poslednjih par godina, možemo slobodno reći, da je šminka obrva postala glavni trend u svetu lepote.

Trajna šminka obrva je jedan od obaveznih estetskih tretmana po salonima lepote. Tako da gotovo da nema devojke koja nije uradila bar nešto od trajne šminke, a pogotovo obrve.

Lepo oblikovane i pravilno popunjene obrve doprinose simetriji lica i otvorenosti pogleda. Najpopularnija tehnika trenutno su puder obrve. Tehnika puder obrva se radi kao blago polutransparentno senčenje na maloj dubini, površinski, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovano. Zavisno od želje klijenta, moguće je postići različite efekte, od potpuno prirodnih pa sve do jako definisanih obrva.

Tretman je siguran i bezbolan, takođe, kod ove vrste tretmana, nema krvarenja, niti ostaju ožiljci, a čak se preporučuju i ženama sa masnom kožom zbog svoje postojanosti. Puder obrve su postojane od šest meseci do godinu i po dana. U tom vremenskom periodu, blago i ravnomerno blede, nakon čega je poželjno osvežavanje boje.

Boja koja se unosi pod kožu nakon perutanja, odnosno nakon pet dana, postaje do pedeset posto svetlija u odnosu na dan kada je mikropigmentacija rađena, ali nakon sedam dana, vraća se izabrana boja. Tretman mikropigmentaije obrva u proseku traje između devedeset i stodvadeset minuta, tretan je bezbolan, koristi se anestetik krem koji dodatno anulira bol.

Ono što je na ceni poslednjih godina je prirodan izgled, pa su puder obrve najčešći izbor glumica i pevačica. Takođe, na našim prostorima, sve više muškaraca se odlučuje na ovu tehniku jer zaista izgleda jako prirodno. Nakon samog tretmana, oseća se blago zatezanje kože, ali se ona ubrzo regeneriše, a sve u skladu sa uputima kako negovati kožu nako pigmentacije, što je, takođe, jako bitan segment svakog tretmana.

I kao što rekosmo na samom početku, obrve su postale glavni trend u svetu lepote, u svetu pa i kod nas.

 

 

 

 

 

 

 

ŠMINKANJE JE ULEPŠAVANJE, ČAROLIJA, UMETNOST - POSTANITE I VI PROFESIONALNI MAKEUP UMETNIK!

Prvi Oskar Srbije

VIDI OVDE

KAKO NAJBOLJE NAŠMINKATI OČI?

šminkanje

VIDI OVDE