Select Page

PREDSTAVLJAMO VAM: Sanja Vukov - profesor na Akademiji

Sanja Vukov 

Sanja Vukov – predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Profesor na predmetu: Elektrotehnika i primena trenutno najsavremenijih kozmetičkih aparata. 

Koliko dugo se bavite poslom predavača?

“Posedujem dugogodišnje iskustvo rada u prosveti, tačnije predajem poslednjih 14 godina.”

Kakva si Vaša iskustva na Akademiji “Purity”?

“Na Akademiji Purity predajem poslednje dve godine studentima smera Estetičar kozmetičar treće godine. Visoko ljubazno osoblje, dobri uslovi rada, zainteresovani studenti, fleksibilnost, kooperativnost je ono što karakteriše ovu akademiju. Konstantan rad kako na usavršavanju programa, profesora i edukatora tako i na prostoru same akademije.”

Kako su koncipiranja Vaša predavanja?

“S obzirom da predajem praktičnu nastavu koja je vezana za najsavremenije aparaturne procedure primenjene u kozmetoterapiji lica i tela moja predavanja su koncipirana na metodama praktične demonstracije, istraživačkom radu studenata u cilju komparacije najsavremenijih metoda kako u svetu tako u Srbiji. Pored demonstracije i uvežbavanja tokom moje nastave konstruktivno se diskutuje sa studentima o svim kozmetoterapijskim procedurama i iskustvima iz prakse i dobrim i lošim stranama svih procedura.”

Imate li neki savet za buduće generacije studenata?

“Preporučujem svakom budućem studentu studentu koga interesuje nega lica i tela i najkvalitetnije profesionalno usavršavanje na Akademiji Purity”

Pitali smo Tijanu Đurić, studenta treće godine smera Estetičar kozmetičar da nam kaže kakav je profesor Sanja Vukov:

“Sanja Vukov na jako dobar i originalan način približava gradivo studentima, što njena predavanja čini zanimljivim. Još jedan od razloga zašto je omiljena među studentima je njena duhovitost, što njena predavanja čini unikatnim.” 

ŽELIŠ DA POSTANEŠ ESTETIČAR-KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT?

_DSC1567

POGLEDAJTE VIŠE O PROFESORU DR VUKANU BABIĆU

dr Vukan Babić