Select Page

Dr Vukan Babić

Dr Vukan Babić – predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Profesor na predmetima: Anatomija, patologija, fiziologija i prva pomoć.

Dr Vukane, recite nam nešto o svom obrazovanju:

“Završio sam Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu. Zatim, specijalizaciju akademskih studija oftamologije.”

Koliko dugo se bavite profesorskim poslom?

“Profesorskim poslom se bavim šest godina. Počeo sam u US Medical School kao asistent patološke fiziologije. Kasnije na klinici Ostrog na MSCT skeneru. Trenutno predajem na VŠSS Milutin Milanković i na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Na Akademiji predajem anatomiju, fiziologiju, patologiju i prvu pomoć.”

Kakva su Vaša iskustva na Akademiji “Purity”? 

“Od prvog dana se osećam kao kod svoje kuće. Interesovanje studenata je na zavidnom nivou. Imamo veoma dobru interakciju. S obzirom da su moja predavanja teoretskog tipa, studenti prate slajdove i animacija nastavu na računarima i video bimu – pored skripti i literature. To dobrinosi boljem kvalitetu nastave. Sve u svemu, jako pozitivna iskustva. “

Da li pored predavanja imate još neka zaduženja na Akademiji?

“Imam, radim tretmane estetske medicine. To podrazumeva mezoterapiju, mezoniti, PRP hijaluronske filere, boto k, hemijske pilinge.”

U kom tretmanu najviše uživate a koji je najefikasniji?

“Najviše uživam u mezoterapiji i PRP-u zbog minimalne invazivnosti. Najefikasniji tretmani su kombinacija mezoniti i PRP-a tzv 4D mezoniti što podrazumeva korišćenje mezoniti sa ubrizgavanjem sopstvene krvne plazme.”

Pitali smo Mariju Stupić, studenta prve godine smera Makeup artist za utisak o profesoru?

“Profesor dr Vukan Babić nam predaje predmete: anatomiju i patologiju. Njegovi predmeti su teoretski ali postoje i predavanja u vidu praktične nastave koja su mnogo zanimljivija. Na njima lakše i brže zapamtimo gradivo. Profesor je jako prijatan i nije strog na ispitima. Sa lakoćom nam prenosi zanje. S obzirom da većina predavanja ide preko prezentacije mnogo nam je olakšano učenje teških predmeta. “

POGLEDAJTE VIŠE O PRAVILNOM TRETIRANJU KOŽE

DSCN8994

POGLEDAJTE VIŠE O PARAFINSKOM PAKOVANJU RUKU

DSCN8965

POGLEDAJTE VIŠE O SMERU ESTETIČAR-KOZMETIČAR

vulkansko kamenje u kozmetici