Select Page

Protective Demi Make Up tonirana krema

Protective Demi Make Up

Današnja preporuka za negu vaše kože je Protective Demi Make Up tonirana zaštitna krema za lice iz Pure Solar Defense Nanotehnološke Izraelske Purity kozmetičke linije.  Protective Demi Make Up tonirana krema je preparat koji se upotrebljava protiv sunčevog zračenja i služi da zaštiti kožu. Dokazano je pozitivno delovanje sunčeve svetlosti na organizam. Izlaganje kože sunčevim zracima stimuliše krvotok u koži, omogućuje stvaranje vitamina D i leči kožna oboljenja.  Takođe je poznato da nisu svi ljudi podjednako osetljivi na sunčevo zračenje. UV zraci imaju štetno dejstvo na kožu. Ovi zraci ubrzavaju proces starenja, jer razorno deluju na strukturu kalogenih vlakana u njoj. Od štetnog delovanja sunčevih zraka koža se štiti stvaranjem kožnog pigmenta – melanina. Da bi se koža zaštitila ovim pigmentom, treba da prodje izvesno vreme, jer se ovaj pigment stvara u dubljim slojevima kože, a postaje zaštita tek kada izađe na površinu kože, odnosno epiderma. Protective Demi Make Up tonirana krema stvara tu trenutnu zaštitu, usporava proces starenja kože i hidrira lice tokom celodnevnog izlaganja štetnim UV zracima. Protective Demi Make Up tonirana krema sadrži visoki faktor zaštite SPF 50 od UVA i UVB zračenja i zamenjuje puder. Isključivo se koristi za dnevnu upotrebu, nanosi se u tankom sloju na čisto lice i blagim kružnim pokretima utrljati. Pakovanje Protective Demi Make Up tonirane kreme sadrži 50 ml.

Aktivni sastojci Protective Demi Make Up tonirane kreme su:

Stearic Acid – Stearinska kiselina biljnog porekla. Regeneriše kožu i obnavlja.

Isopropyl  Myristate – Izopropil miristat je organsko jedinjenje. Vrši duboko prodiranje u kožu i pomaže preparatu da svi sastojci izvrše duboku apsorpciju u koži.

Cetyl Alcohol – Cetil alkohol je dobijen iz Kokosa. Ova vrsta alkohola je bezopasna . Služi kao emulgator.

Lanolin – Koristi se za suvu i osetljivu kožu.  Štiti je i hidrira.

Titanium Dioxide – Štiti pigment kože od zračenja.

Iron Oxide – Je pigment koji u Protective Demi Make Up toniranoj kremi stvara blagu svetlo braon boju.

Urea – Vrši proces keratinizacije.

Svi ovi sastojci su prirodni, ispitani i bezbedni za upotrebu. Preporučujemo Protective Demi Make Up toniranu kremu za kućnu negu jer ima sve potrebne sastojke za zaštitu lica od zračenja i starenja.

Pogledajte kako ukloniti fleke od sunca

FLEKE OD SUNCA

Pogledajte kako izgleda uklanjanje ožiljaka od akni

OŽILJCI