Select Page

NINA ANTIĆ U TELEGRAFOVOM EDITORIJALU - šminka i frizura stručni tim Akademije

Nina Antić – Miss Beograda 

Akademija Purity je zadužena za Telegrafove modne editorijale. Ovog puta model nam je bila Nina Antić – prošlogodišnja Miss Beograda. Nina Atnić ima 23 godine i živi u Beogradu. Ponosnu titulu Miss Beograda je nedavno predala na izboru za Miss Beograda 2016. Ušla je u top 20 finalistkinja za prošlogodišnji izbor za Miss Srbije. Naš tim se upoznao sa Ninom tokom prošlogodišnjeg izbora i priprema za finale u prelepom kompleksu Proto Karas u Grčkoj. Nina Antić je izuzetno komunikativan model i uvek spremna za saradnju. Prihvata sve sugestije profesionalnog tima koji radi oko nje i veruje u njihovu stručnost. Pred kamerom je vatrena i verno prenosi emocije. Telegraf je ovaj editorijal nazvao “Vatra i voda” s obzirom da se Nina Antić slikala pored i u bazenu. 

 

Tajna njenog izgleda se krije u prirodnosti, redovnim tretninzima i kontrolisanoj ishrani. Nina Antić se može pohvaliti izuzetnom linijom i negovanom kožom. Shodno tome nismo nanosili previše šminke. Koristili smo proziran ten u kombinaciji sa korektorima kako bi sakrili vrlo male nedostatke. Reč je o fotografisanju pored vode tako da ten treba da bude što prirodniji i lakši za kožu. Korišćenje svetlosti kako bi dobili istaknute crte lica se ogleda u nanošenju higlightera. Higlighter je u tečnom ili puderastom stanju sa velikim brojem sitnih čestica koje odbijaju svetlost. Nanosi se na najviše tačke lica tako da se na suncu prikazuje bogat odsjaj na koži. Njene prelepe bademaste oči smo senčili nežnim, puder roze nijansama. Gustinu trepavica smo vizuelno pojačali krejonom u korenu a same trepavice maksimalno produžili maskarom. 

Na usnama smo radili korekciju olovkom. Nina Antić ima prirodno pune usne kojima je potrebno naglasiti gornju ivicu. Ovakav efekat smo postigli tamnijom olovkom za usne u kombinaciji sa svetlijim karminom. Koristili smo jarke letnje nijanse boje kajsije u kombinaciji sa sjajem. Sjaj za usne reflektuje sunčevu svetlost i stvara utisak punijih usana i beljeg osmeha. Kod ovakve vrste fotografije poželjno je naneti higlighter i na određene delove tela kako bi se dodatno istakli na sunčevoj svetlosti. 

POGLEDAJTE ŠMINKU I FRIZURU NA IZBORU ZA MISS CENTRALNE SRBIJE 2016

miss centralne srbije 2016

POGLEDAJTE TELEGRAFOV EDITORIJAL SA MISS SRBIJE KATARINOM ŠULKIĆ

telegraf