Select Page

MISS CENTRALNE SRBIJE 2016 - za šminku i frizuru zadužen Tim Akademije Purity

Miss Centralne Srbije 2016

Nedavno se održao izbor za Miss Centralne Srbije 2016. Ovo je samo jedno od regionalnih takmičenja za izbor za Miss Srbije 2016. Akademija Purity verno prati svaki događaj u organizaciji kompanije Miss Yu. Stručni tim Akademije, uz astistenciju polaznika, je zadužen za šminku i frizuru na izboru. Svaki regionalni izbor broji oko 15 učesnica koje se takmiče za prestižnu titulu Miss svog regiona. Top 5 devojaka je takođe veliki uspeh za svaku od njih gde se dodeljuju titule Miss Fotogeničnosti, Miss Šarma, Druga pratilja, Prva pratilja i Miss. Miss Centralne Srbije 2016 je Anđelija Rogić. Anđelija ima 22 godine i živi u Užicu. Prva pratilja je Lidija Radisavljević (22) iz Kragujevca, Druga pratilja je Julija Krsmanović (18) iz Čačka. Lentu Miss fotogeničnosti ponela je Ana Marković (23) iz Smederevske Palanke, a Miss šarma je Mina Nitković (17) iz Gornjeg Milanovca. Miss Centralne Srbije 2016 Anđelija Rogić kaže da je presrećna osvojenim plasmanom. Nadala se ulaskom u top 5, ali ovo je za nju jedan od najsrećnijih dana u životu.

Stručni tim Akademije je pokrio ovaj događaj kada su šminka i frizura u pitanju. Uz astistenciju naših polaznika celokupna manifestacija je izgledala čarobno. Kada je frizura u pitanju ona mora biti pre svega glamurozna i postojana. Izbor za Miss predstavlja odliku ženstvenosti, glamura i sjaja. Takve trebaju biti i frizure – bogate, lepršave i pune volumena. Kako bi dobili ovakvu frizuru koristili smo kupu najvećeg prečnika. Ona stvara krupne lokne koje se rasčešljavanjem formiraju u talase. Tapiranjem i lakiranjem kose postižemo postojanost od vremena priprema pa sve do završetka večeri.

Kada je šminka u pitanju ona prati eleganciju frizura. Najčešće koristimo prirodne tonove kojima se senči i ističe oko. Sam kapak je svetle boje kao i prostor ispod obrva. Tečni eyeliner definiše oko i čini trepavice vizuelno znatno gušćim. Ukoliko ovakva tehnika šminkanja oka ne pristaje sitnijim očima onda koristimo catty eye tehniku šminkanja očiju. Ten mora biti besprekoran i bez vidljivih nedostataka na koži. Takođe mora biti svež i proziran kako bi zadržali osećaj prirodne lepote učesnica. Karmin je neutralan sa dodatkom sjaja za usne koji čini zube beljim i predivno izgleda na fotografijama. Akademija Purity je deo mnogih manifestacija kompanije MissYu pa i ovog puta kada je održn Izbor za Miss Centralne Srbije 2016 u Paraćinu.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO IZBOR ZA MISS ISTOČNE SRBIJE 2016

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA PRVO FOTOGRAFISANJE ČLANICA KOMPANIJE MISSYU

profesionalne fotografije