Select Page

NEON TREND - jarke nijanse za predstojeću sezonu

Neon trend

Neon trend u šminkanju, lakiranju noktiju, boji kose i garderobi se pojavljuje svakog proleća i leta. Razlog za to su vesele i jarke boje koje odgovaraju vremenu. Naravno, ovaj trend se može nositi i tokom jeseni i zime nasuprot tmurnom i hladnom vremenu. Neon trend odlikuju jarke boje različitih nijansi a najčešće su to zelena, žuta, ljubičasta, pink, plava i narandžasta.

Neon trend – šminka Ukoliko se odlučite da nosite ovaj trend odaberite samo jednu od regija. Neon trend može biti u formi laka za nokte, senke za oči, eyelinera, karmina i ostalo. Neon boje su veoma zapažene i izražene. To znači da će sva pažnja biti usmerena na jarku boju koju nosite. Ukoliko se odlučite da to bude neon eyeliner ostatak senki neka bude neutralan. U orbitalnom luku možete naneti mat tamno smeđu senku koju ćete rasenčiti svetlijom smeđom. Nanesite neon eyeliner i završite šminku maskarom. Neon karmin ili sjaj za usne takođe spadaju u neon trend. On se idealno kombinuje sa jednostavnim crnim eyelinerom i maskarom. Ten treba biti besprekoran a rumenilo blago. Jarke boje možemo koristiti i u šminkanju očiju. Koristite kombinaciju više neonskih boja sa neutralnim karminom. Ovakve boje se mogu koristiti u kombinaciji sa klasičnim tehnikama šminkanja kao naznaka jarke boje.
Neon trend – moda Neon trend je takođe veoma popularan i kada je moda u pitanju. Kombinacije u neutralnim nijansama poput bež i sive učinite zanimljivijim dodajući neonske boje. To može biti detalj kao što je tašna, nakit, cipele ili ešarpa. Životinjski ili grafički print u neonskoj boji svaku odevnu kombinaciju čini zanimljivijom. Neon boja se najčešće vezuje za sportsku opremu i garderobu. Međutim, ukoliko ovakve boje kombinujemo sa ženstvenim komadima mogu izgledati veoma elegantno. Ove boje su dobile ime po gasu neonu. Neon je bez boje i mirisa i koristi se za punjenje neonki.

POGLEDAJTE KAKO SMO KORISTI JARKE BOJE

DSCN6589