Select Page

NASTUPI NA MALDIVIMA - priprema za imitacije učesnika reallity show-a

NASTUPI NA MALDIVIMA

Nastupi na maldivima. Ponovno emitovanje emisije Maldivi na televiziji Happy, Akademija Purity je pomogla oko spremanja šminke, frizure i maski. Takmičari su odmah po dobijanju zadataka od svojih mentora morali da tokom cele nedelje rade na uvežabavanju kako scenskih pokreta tako i muzičko izvodjenje. Kompletna realizacija maski za sve imitacije bila je veoma uspešna zahvaljujući stručnom timu Akademije Purity.

Kada je reč o maskama one moraju dovoljno ubedljive i reprezentativne jer kroz samu imitaciju takmičara one postaju efektne. Korišćenjem različitih tehnika šminkanja i ostalog materijala za pravljenje maski stručni tim Akademije Purity se izuzetno trudi da sve dovede do perfekcije. Pored šminke frizura je neozabilazni element jer oblik lica dovodi do izražaja. Imitacije su osmišljene da svaka izgleda drugačije i autentično upravo zbog toga što je zanimljivost celokupne emisije bazirana na moć transformacije svakog takmičara.
Mešanjem različitih muzičkih stilova i kombinovanjem različitih modnih stilova, omogućilo je stručnom timu Akademije Purity da svojim umećem napravi neke nove korake u estetskom smislu. Veliki je akcenat bio na šminki jer se konturisanjem lica postižu uspešne transformacije. Originalnost u izgledima svakog takmičara ogleda se kroz njihovu fleksibilnost i želju da premaše očekivanja publike.

Pogledajte kako izgleda šminka i frizura za modni editorijal

Pogledajte kako izgleda spoj šminke i kreativnosti