Select Page

KLUB SHAKE'N'SHAKE - body art by Tim Akademije Purity

Klub Shake’n’Shake

Celokupna kreativnost stručnog tima potencira na lepotu prirode i njen značaj za čoveka. Inspirativne boje širokog spektra stavljaju nam do znanja da treba imati slobodu u kombinovanju boja i slobodu prema umetnosti. Kroz ovakvu umetničku formu kao što je Body art stvoren je prostor da se tretiraju odredjene teme koje čine svakodnevicu svakog čoveka. Upravo zbog toga bude neverovatnu inspiraciju za stavarenjem nečeg potpuno drugačijeg i nestvarnog. 

Klub Shake’n’Shake je bio mesto gde su posetioci mogli da uživaju u ovakoj vrsti umetnosti. Ovakvi crteži na ljudskog koži bliže nam objašnjavaju ulogu prirode i veliki akcenat bacaju na moć talenta koji je neophodan za takvo umetničko delo. Ovakva umetnost vekovima vlada a često je svoju uzvišenost doživela kada su se ljudi zabavljali iscrtavajući razne oblike po telu. Na kraju svega ovoga dolazimo do zaključka da iluzija nema granice i da kreativnost može biti deo svakog dešavanja. 

Umetnost slikanja po telu ili Body painting je jedna od formi body art-a. Za razliku od tetovaža i drugih on je privremen, slika se na ljudskoj koži i traje nekoliko sati ili, u slučaju privremene tetovaže, par nedelja. Najčešće se slika po celoj površini tela. Body painting takođe može biti ograničen samo na lice – face painting. Postoje razni festivali i takmičenja u body painting-u različitih karaktera. Umetnost slikanja po telu modela, koje traje oko šest sati, radi se na licu mesta i to na jednu od zadatih tema. Ovog puta tema su bili elementi iz prirode koji se najšešće oslikavaju na ljudskom telu. 

POGLEDAJTE AKTUELNE FRIZURE ZA 2016-U

frizure 2016

POGLEDAJTE SNIMANJE EDITORIJALA SA TELEGRAFOM

telegraf