Select Page

Kako se radi parafango

Kako se radi parafango

 

Kako se radi parafango? PARAFANGO – mešavina parafina i morskog blata. Nanošenjem toplog parafina na kožu oslobađa se akumulirana toplota, izaziva znojenje, pore kože se šire i znatno se pojačava cirkulacija. Oslobađaju se toksini zarobljeni duboko u potkožnom tkivu. Blato kao i parafin i ma istu sposobnost akumuliranja i odvajanja toplote. Zagrejano blato stimuliše pokretljivost tkiva i protok limfe. Kroz raširene pore toksini se izlučuju, a koža duboko hidrira i revitalizuje.

PARAFANGO PROTIV CELULITA

Uz pomoć parafanga i seruma masne naslage nestaju a zarobljena voda se oslobađa. Nanešeni parafango stvara efekat mini saune i omogućava da serum duboko prodre u tkivo. Toksini se oslobađaju, a nagomilane tečnosti odlaze u limfu. Naslage celulita nestaju, koža se revitalizuje, tako  da će osobe sa strijama posle serije parafanga uočiti znatno poboljšanje.

Parafango tretman je prirodna metoda za uklanjanje celulita što možete primetiti odmah nakon prvog tretmana. Parafango Tretman traje oko 60 minuta i počinje tako što se utrljavaju odredjena prirodna aromaterapijska ulja pa se zatim oblaže toplo blato koje izvlači toksine i na kraju aplicira krema koja produžava dejstvo do sledećeg tretmana. Smanjenje u obimu postoji vec nakon prvog tretmana. 

Celulit je bolest, koja se običnim dijetama ne može ukloniti.

 

Pogledajte kako možete ukloniti celulit masažom