Select Page

Kako se radi korekcija 4D trepavica

Kako se radi korekcija 4D trepavica

4D nadogradnja trepavica pruža prirodan izgled dugih i gustih trepavica bez maskare. Ova metoda je potpuno bezbedna za kožu oka jer lepak i veštačke dlačice nisu ni u kakvom dodiru sa kapkom već samo sa trepavicama. Mogu se nositi iznova i iznova a ispadaju zajedno sa prirodnom dlakom, bez oštećenja. U tom slučaju se radi korekcija 4D trepavica  dopunjavanjem se praznih mesta. Na slikama dole priložena je nadogradnja 4D trepavica stara 4 nedelje.

Ne postoji ništa privlačnije i lepše u ženskom pogledu od dugih, gustih 4D trepavica koje tom pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti. Ako priroda i nije bila darežljiva po pitanju vaših trepavica, tu su maskara i veštačke trepavice koje će vaš pogled zasigurno učiniti romantičnijim. Medjutim, niko ne poriče da su prirodno duge i guste 4D trepavice nezamjenljive. Štaviše, postoje i odredjeni kozmetički proizvodi koji će ubrzati rast trepavica.

Ukoliko imate problem opadanja trepavica ili ako su retke i nedovoljno duge po vašem mišljenju, ima načina da prirodno ubrzate njihov rast i popravite volumen uz pomoć 4D trepavica.  Sa sledećih nekoliko saveta, brzo i lako ćete ih “naterati” da rastu.

 

Kako se radi korekcija 4D trepavica i kako imati gušće trepavice?

Dakle:

• Da biste imali duže i gušće 4D trepavice,  za početak bi trebalo da vodite brigu o njima. Obavezno, ali obavezno i prvo pravilo je da pre spavanja uklonite maskaru sa trepavica. Takodje, nanosite hranljiva sredstva koja će  ubrzati rast vaših trepavica i učiniti ih gušćim.

• Jedan od najefikasnijih trikova za ubrzanje rasta i poboljšanje kvaliteta trepavica je da nanesete maslinovo ulje ili vazelin na njih i ostavite tako preko noći. Isperite tek ujutro.

• Vitamin E je još jedan sjajan sastojak poznat po svojim svojstvima za brži rast trepavica. Stručnjaci i te kako preporučuju nanošenje ulje vitamina E na trepavice i to dva puta dnevno pomoću pamučnih tupfera.  Savetuje se da se malo nanese ujutru, pre šminkanja i još jednom uveče posle uklanjanja šminke.

• Dobro poznata stvar je da je ricinusovo ulje odlična stvar za ubrzanje rasta kose. Prema tome, odličan posao završava i kad su trepavice u pitanju.  1 supenu kašiku ricinusovog ulja i 1 supenu kašiku ekstrakta vanilije dobro umešajte zajedno i nanesite na trepavice čistom četkicom od maskare (možete koristiti četkicu od stare maskare, koju ste prethodno dobro oprali).

Najbolje je da probate sve ove prirodne preparate, da biste videli koji je najbolji za vas i vaše trepavice. Samo budite strpljivi, jer rezultati ne mogu doći preko noći.  Mogu proći i nedelje prije nego što primetite razliku, ali je budite sigurni da će te na kraju dobiti duge i guste trepavice na kojima će vam mnogi zavideti.

 

 

Pogledajte kako izgledaju guste trepavice