Select Page

Kako istaći jagodice

Kako istaći jagodice

Put do lepote zahteva dosta truda i vremena jer iako ona dolazi iznutra za ovaj spoljašnji deo koji se vidi treba poraditi. To podrazumeva dobar odabir šminke kojim ćete naglasiti sve prednosti a sakriti mane. Kada je reč o šminkanju, znaje da na oči uvek morate imati maskaru, olovku za oči i senke u odredjenim bojama. Medjutim, pored očiju treba istaći jagodice na licu na koje ponekad i zaboravite ali znajte da one dosta utiču na oblik vašeg lica. Kada počnete sa šminkanjem uz sebe imajte puder, rumenilo i bronzer kao i četkciu kojom ćete nanositi rumenilo. Rumenila u kamenu su najpopularnija. Rumenila su našla svoju široku primenu zato što odgovaraju svakom tipu kože. Kod šminkanja obraza treba voditi računa da uvučete obraze i prvo nanesite tamniju nijansu na sama udubljenja dok ćete svetliju rasporediti na vrh jagodica. Rumenilo nanosite počevši od vrha jagodica prema gore. Sama četkica treba da bude dovoljno velia da bi mogla prekriti celu jagodicu.

Kako istaći jagodice i koje teksture koristiti?

Kada birate rumenilo, preporuka je da kupujete laganije teksture. Savršeno je ono koje ima fino mlevene višebojne pigmente, jer se tako ravnomerno nanosi, ističe ten i deluje potpuno prirodno, a lice dobija topao slaj i prefinjen izgeld.
Koristite ga da istaknete jagodičnu kost i stvorite efekat punijih ili tanjih obraza., a možete da ga stavite i na vrat i dekolte.
Stavljajte ga u skladu sa oblikom lica i obavezno nabavite kvalitetnu četku od prave dlake, nikako veštačke.
Kada birate rumenilo, preporuka je da kupujete laganije teksture. Savršeno je ono koje ima fino mlevene višebojne pigmente.

Imajte i Vi savršene jagodice i savršene crte lica OVDE

Pogledajte kako se radi maska od čipke

DSCN6446