+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Kako da vam farba traje duže

Kako da vam farba traje duže

Kako da vam farba traje duže? Šampon za masnu, neposlušnu, suvu kosu…ponekad nam se čini da je izbor preveliki! Međutim, zaista je potrebno da koristite proizvod namenjen isključivo vašem tipu kose, a ukoliko želite da sačuvate boju, onda je to šampon namenjen farbanoj kosi.
Promenite razdeljak.

Od sada vaša farba na kosi može da potraje. Koliko god se često farbali, čini vam se da vam se izrastak stalno vidi i da biste svako malo mogli da osvežite boju? Kako biste uštedeli na utrošenom vremenu na farbanju, ali i novcu za nova pakovanja farbe, donosimo četiri trika pomoću kojih će vaša boja trajati duže.
Prikrijte izrastak

Kako da vam farba traje duže i šta treba primeniti?

Od sada vaša farba na kosi može da potraje. Slično kao što šampon za suvo pranje kose prikriva masnoću, pomoću pudera je moguće zakamuflirati izrastak. Nanosi se prstima i potrebno ga je što bolje umasirati u koren kose i, po potrebi, raščešljati kosu.
Koristite proizvode namenjene farbanoj kosi.

Ukoliko želite da prikrijete sede vlasi pre sledećeg farbanja, premeštanje razdeljka s jedne na drugu stranu idealno je rešenje za vas. Takođe, jedno od najboljih rešenja u ovom smislu je cik-cak razdeljak koji je pogotovo dobro rešenje za neobavezne večernje frizure.
Hranite kosu

Kao što različitim hidratantnim kremama hranimo kosu, neophodno je i kosi pružiti isti tretman. Kosu nikako ne treba prati svakog dana, već najviše svakog trećeg, a između pranja možete koristiti šampon za suvo pranje.

 

Pogledajte kako možete stilizovati vaše šiške

OVDE